Події

​На Леха Качинського у Житомирі горіла квартира в багатоповерхівці: власника госпіталізували, а його син загинув

4 April 2021, 11:35

У Житомирі на вулиці Леха Качинського ввечері 3 квітня сталася пожежа в трикімнатній квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку. Рятувальників сповістили сусіди, які відчули запах диму.

Про це повідомляє пресслужба головного управління ДСНС у Житомирській області.

«На місці події стало відомо, що квартира знаходиться на першому поверсі. Вогнеборців попередили, що у помешканні можуть бути люди. Рятувальники у складі ланки газодимозахисної служби зайшли у задимлене приміщення. Провівши розвідку всередині оселі, в одній із кімнат вони виявили чоловіка, який ледь подавав ознаки життя.Бійці ДСНС винесли 79-річного постраждалого на сходову клітину і надали першу до медичну допомогу. В подальшому чоловіка з отруєнням чадним газом був госпіталізований до лікарні. Також сусіди повідомили, що всередині може бути і син власника. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили у третій кімнаті обгоріле тіло 46-річного загиблого чоловіка, який лежав на тліючих речах», – йдеться у повідомленні.

Силами бійців ДСНС о 22:40 пожежу ліквідовано. Вогнем знищено домашні речі на площі 5 кв. м. Попередня причина займання – необережне поводження з вогнем під час паління.

Як повідомляв Житомир.info, 10 березня під ранок на околиці Житомира через обігрівач сталася пожежа в будинку на трьох господарів: одну мешканку госпіталізували з опіками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа Леха Качинського рятувальники  
Матеріали по темі