Новини компаній

​ Що являє собою хлор для басейну?

7 April 2021, 14:41

Люди, які купили або побудували власні басейни, прекрасно розуміють, наскільки складно часом буває ефективно очистити воду. Потрібно не тільки видалення сторонніх часток, але і усунення небезпечної для людського здоров'я мікрофлори. Хлор для басейну стане відмінним помічником у вирішенні даної проблеми.

Хлор для басейну - що це?

Хлор - це речовина, яка виявляє окисні властивості. Після взаємодії з органікою, а також водоростями і мікроорганізмами, воно знищує патогенну мікрофлору і не дає їй активно розвиватися.

Щоб виконати ефективну дезінфекцію, потрібно завжди підтримувати певну концентрацію хлору в воді. Як тільки вона знизиться, вже незабаром бактерії почнуть свій шлях розмноження.

Вже протягом довгих років одним з основних дезінфікуючих засобів для басейнів є гіпохлорит кальцію. До того як він з'явився, для обробки використовувалися газоподібні склади або гіпохлорит натрію.

Які переваги характерні для хлорування?

Процес додавання в воду препаратів на основі хлору також відомий як хлорування. Йдеться про популярному дезінфекційних методі, який характеризується великою кількістю переваг:

  • Очищення не тільки вмісту водойми, а й стінок та сходів.
  • Тривалий термін дії. Якщо в басейні присутній хлор в певний кількості, легко вдасться значно знизити ймовірність появи мікроорганізмів.
  • Знищення практично всіх можливих бактерій. До інших методів деякі мікроби стійкі.
  • Один з найбільш дешевих способів очищення басейну.
  • Стійкість до ультрафіолетового випромінювання, тому реагент можна додавати навіть у водоймах, що знаходяться на вулиці.

ПХЗ «Коагулянт» є виробником якісної промислової хімії. На його сайті можна буде придбати не тільки хлор для басейну, а й багато інших реагентів за доступною ціною. Менеджери завжди будуть раді проконсультувати, відповісти на питання, що цікавлять клієнта питання і допомогти з вибором.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі