Новини компаній

​Арт-студія «Ліхтарик» запрошує на творчі майстер-класи і допоможе відновити енергетичний ресурс

8 April 2021, 10:16

Кожній людині потрібно джерело енергії, ресурсу та натхнення. Треба щось для себе, що дасть можливість витримати шалений ритм сучасного життя та зберегти нерви. В Києві є затишна арт-студія Ліхтарик, де за допомогою творчості можна відновити власний енергетичний ресурс.

Про майстер-класи арт-студії Ліхтарик клієнти кажуть, що це «відпочинок душі через руки» і це дійсно так. Заняття творчістю допомагають відволіктися від буденності, насолодитися естетикою та отримати дозу натхнення на щоденну боротьбу за реалізацію власних мрій. А ще за допомогою творчості мрії можна візуалізувати.

Творчість, а саме процес створення чогось прекрасного з нічого, не лише надихає, а й підвищує самооцінку. Під час малювання або гончарства мозок наче відключається від повсякденних думок та концентрується на творчому процесі. Творчий процес загалом покращує мозкову активність, так само як і мілка моторика під час роботи з глиною.

Приємним бонусом до всіх майстер-класів є готовий результат, який можна забрати з собою. Це може бути картина написана фарбами або ж посуд зроблений власноруч. Люди інтелектуальної праці часто стикаються з тим, що не бачать матеріальної складової своєї роботи, того, що можна відчути фізично. Використавши свою фантазію та інтелектуальний потенціал для виготовлення посуду, Ви будете згадувати це прекрасне відчуття щодня, використовуючи зроблений власноруч посуд у побуті.

На гончарних майстер-класах можна зробити пласкі тарілки, декоровані візерунками; підсвічники; прикраси; тарілки та миски; чашки; вазочки; підсвічники; глечики. Це посуд, який буде зберігати тепло ваших рук та радувати щодня.

На майстер-класах з живопису можна написати інтер’єрну картину собі чи на подарунок. В студії Ліхтарик є майстер-класи з олійного живопису, флюїд арту, акварелі, пастелі та кавового живопису.

Однак, ми не обмежуємось класичними живописними техніками. У нас ви можете розписати еко сумку, таким чином зробити свій внесок до зменшення кількості спожитого пластику. Адже, забути дома прекрасну сумку, розписану за власним смаком і взяти пакет в магазині буде вкрай складно.

З унікальних техніх в арт-студії Ліхтарик є малювання на воді ебру та пісочна анімація. Обидва майстер-класи схожі на медитацію і обидва вчать бути цілковито тут і зараз, насолоджуватися конкретним моментом. Адже в обох техніках зміни відбуваються досить швидко і треба тримати руку на пульсі процесу.

В арт-студії Ліхтарик є і сезонні майстер-класи: розпис новорічних іграшок та писанкарство. Ми завжди з нетерпінням чекаємо сезон розпису ялинкових прикрас або великодніх яєць. На цих майстер-класах, як ні на яких інших можна відчути себе дитиною та згадати як це вірити в казку.

Арт-студія Ліхтарик з радістю запрошує вас на свої затишні майстер-класи та дарує можливість на певний час поринути в творчість, відновити ресурс та повірити в диво.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: арт-студія Ліхтарик майстер-клас  
Матеріали по темі