Події

У селі Житомирської області горів будинок: господар викликав рятувальників, але його родича врятувати не вдалося

10 April 2021, 12:44

У селі Паволоч (колишній Попільнянський район) Житомирської області ввечері 9 квітня сталася пожежа у житловому будинку. Рятувальники винесли з оселі бездиханне тіло пенсіонера – тестя власника житла.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«9 квітня, о 21:55, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Паволоч Попільнянського району. Про це рятувальників повідомив власник, який відчувши запах диму, вибіг на вулицю та зателефонував за екстреним номером «101»», – йдеться у повідомленні.

На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок займання знаходиться в одній із кімнат, з якої виходив густий дим. Там тліли речі домашнього вжитку. Під час проведення розвідки на дивані цієї ж кімнати було виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Його вогнеборці винесли на вулицю. Як з’ясувалось пізніше, це був 72-річний тесть власника.

Вже за 15 хвилин пожежу було зупинено в межах однієї кімнати та о 22:54 – ліквідовано. Вогонь знищив майно в кімнаті на площі 12 кв.м. Інші приміщення залишилися неушкодженими.

Попередньо встановлено, що до пожежі могла призвести необережність під час куріння. Однак остаточні обставини надзвичайної події встановлять фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 3 квітня 2021 року на вулиці Леха Качинського у Житомирі сталася пожежа в трикімнатній квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку. В одній із кімнат рятувальники виявили обгоріле тіло 46-річного чоловіка, який лежав на тліючих речах. А його 79-річного батька госпіталізували з отруєнням чадним газом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС Попільнянський район  
Матеріали по темі