Події

​У Києві розшукали двох дівчат-школярок з селища Житомирської області, які пішли на прогулянку і опинилися у столиці

12 April 2021, 16:01

З початку квітня поліцейські Житомирської області розшукали 32 дітей, які вчасно не повернулись додому.

Про це 12 квітня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«З настанням теплої пори року поліцейські реєструють збільшення кількості випадків полишення домівки неповнолітніми. Найчастіше до поліції із повідомленнями про зникнення дітей зверталися жителі обласного центру. Правоохоронці закликають батьків приділяти більше уваги юним нащадкам та навчати їх правил безпеки», - йдеться у повідомленні.

До Житомирського райуправління поліції минулого тижня звернулись батьки 9-річної дівчинки, яка вчасно не прийшла додому з прогулянки. Як з’ясувалось, дитина пішла розважатися у сусідній двір, не повідомивши про це рідних. Схожа історія трапилася і з 10-річним житомирянином: хлопчик катався на роликах та захопився, поїхавши з друзями далі, ніж дозволили батьки.

Через непорозуміння між колишнім подружжям, які нині не проживають разом, поліцейським довелося встановлювати місце знаходження 15-річного підлітка. Як з’ясувалось, хлопець перебував у батька, у той час як мати повідомила до поліції про його зникнення.

«Двох жительок Хорошівської громади, віком 12 та 13 років, поліцейські розшукали у столиці. За словами рідних, які звернулися до поліції, дівчатка вирушили на прогулянку та опівдні їх ще бачили у центрі селища. Згодом юнки вчасно не повернулися додому та на телефонні дзвінки не відповідали. Зрештою поліцейські з’ясували, що дівчатка самостійно дісталися до м. Києва. Їх повернули додому», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 4 квітня 2021 у Житомирі кілька годин шукали хлопчика з Коростеня, який приїхав з дядьком до церкви і загубився: дитина самостійно дісталася додому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук дитина підліток  
Матеріали по темі