Місто

​«Grand City Домбровський» – місце, де хочеться жити

13 April 2021, 09:40

ЖК «Grand City Dombrovskyi» найдинамічніший проект в м. Житомир: за 2 роки будівництва кварталу вже повністю збудовано конструктив п'яти секцій, три з них введено в експлуатацію, та ще дві на етапі будівництва.

В квітні стартували продажі та розпочинається будівництво нової секції № 12. Це окремий монолітний будинок - найвищий в комплексі, який матиме 14 поверхів з індивідуальним газовим опаленням, оснащений двома ліфтами та з дитячим садочком на 1-му поверсі. Має цікаве планування, зручне розміщення, та включає в себе: 1 кімнатні квартири (від 42 м2 до 50 м2), 2 кімнатні квартири (від 52 м2 до 63 м2) та 3 кімнатну квартиру (82м2). Саме зараз можна придбати квартиру в 12 секції за найвигіднішою ціною.

Чому слід обирати саме ЖК «Grand City Dombrovskyi» ?

По-перше, це проект надійного забудовника, який в м. Житомир збудував та ввів в експлуатацію такі комплекси як ЖК «Полісся» та ЖК «Перлини Корбутівки», тому і завоював у житомирян неабияку довіру та 4 роки підряд отримує нагороду «Найкращого Забудовника» в м. Житомир.

По-друге, комплекс знаходиться в зручному місці для життя, має чудову транспортну розв’язку, повністю закриту територію з мініфутбольним полем, тенісним кортом, дитячими ігровими майданчиками та зонами відпочинку.

І по-третє, забудовником підведено ВСІ КОМУНІКАЦІЇ (електрика, газ, водопостачання, водовідведення) на ВСІ 15 СЕКЦІЙ, а це є вагомим аргументом, що всі секції та безпосередньо квартал в цілому буде зданий у зазначені строки.


ЖК «Grand City Dombrovskyi» – ідеальне місце для комфортного життя та надійне місце для розміщення інвестицій!

Адреса центру продажу: вул. Домбровського, 3, парковка ТЦ «Дастор», телефонуйте за номером (097) 330 20 40.

«Grand City Домбровський» – місце, де хочеться жити.

https://grandcity.zt.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Grand City Домбровський ЖК  
Матеріали по темі