Події

Водії «здали» поліції двох чоловіків, які на трасі у Житомирській області спилювали дорожній знак

14 April 2021, 15:47

На трасі Київ – Чоп у Новоград-Волинському районі Житомирської області близько півночі 13 квітня водії помітили двох чоловіків, які спилювали дорожній знак з назвою села, та викликали поліцію. Правоохоронці встановили осіб, причетних до крадіжки. За цим фактом розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Новоград-Волинського районного відділу поліції.

«13 квітня близько 23:40 до поліції надійшло телефонне повідомлення про те, що двоє осіб на автодорозі «Київ – Чоп» спилюють дорожній знак з написом «Броники». Працівники сектору реагування патрульної поліції Новоград-Волинського районного відділу швидко відреагували на повідомлення та виїхали на місце події. На автодорозі поліцейські застали двох чоловіків, які, побачивши інспекторів, викинули дорожній знак та почали втікати. Правоохоронці їх наздогнали», – йдеться у повідомленні.

Згодом з’ясувалось, що обоє уже потрапляли у поле зору поліції. 44-річний житель с. Броники раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, а його товариш - 53-річний односелець був засуджений за систематичне вчинення домашнього насильства.

Чоловіки свою провину визнали та розповіли, що дорожній знак планували здати на металобрухт. Поліцейські вилучили викрадене та розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

За таку витівку чоловікам може загрожувати арешт на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2020 року в Коростенському районі Житомирської області шукачі металу розкопали останки солдата РСЧА і забрали всі знайдені речі. Пошуківцям повідомили лише про місце знахідки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка дорожній знак Київ - Чоп  
Матеріали по темі