Суспільство

Петро Рудь: Бізнес повинен підтримувати молодих спортсменів, сприяти популяризації спорту

15 April 2021, 11:41

Наші волейболісти підіймають престиж Житомирської області, виборюючи нагороди престижних змагань: жіночий волейбольний клуб «Полісся-ШВСМ-ЖДУ» здобув золоті медалі у фінальній грі Чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд Вищої ліги сезону 2020/2021, а хлопці з команди «Житичі-ДЮСШ-ПНУ» вибороли срібло чемпіонату України з волейболу першої ліги.

Голова правління АТ «Житомирський маслозавод», депутат Житомирської обласної ради Петро Рудь постійно допомагає та підтримує талановитих спортсменів, ось і цього разу обидві волейбольні команди отримали фінансову підтримку від Петра Рудя.

«Спорт є однією з важливих складових життя будь-якої сучасної держави. Досягнення в галузі спорту не лише піднімають престиж України та її регіонів, але і пропагують здоровий спосіб життя. Загальновизнаним є той факт, що сфера фізичної культури і спорту покликана вирішувати багато соціально-економічних проблем регіону, такі, як об'єднання суспільства, відвернення молоді від згубних звичок, профілактика захворювань, збільшення середньої тривалості життя та його якісного рівня. Вважаю, що бізнес повинен підтримувати молодих спортсменів, сприяти популяризації спорту. Особисто я не уявляю свого життя без спорту. Велосипед, лижі, плавання, регулярні піші прогулянки допомагають мені бути в тонусі, налаштовуватись на позитивне мислення. Вважаю, що виховувати молоде покоління треба не словами, а діями – своїм прикладом», - наголосив Петро Рудь.

Зазначимо, що «Житомирський маслозавод» реалізує проекти в спортивній сфері. Зокрема, команда компанії «Рудь» кілька років поспіль є учасником місцевого Велодня, а в 2019 році вона стала головним партнером Велодня в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: волейбол Рудь спортсмени  
Матеріали по темі