Місто

​Влада Житомира під виглядом сезонної торгівлі хоче дозволити встановлення 17 кіосків

20 April 2021, 18:16

У Житомирі виконком збирається погодити розміщення 17 об’єктів сезонної торгівлі на території, прилеглій до магазинів та ресторанів.

Про це йдеться у проєкті рішення виконкому «Про погодження розміщення об’єктів сезонної торгівлі для торгівлі продовольчими товарами на території, прилеглій до підприємств роздрібної торгівлі продовольчими товарами та ресторанного господарства на території м. Житомир», оприлюдненому 20 квітня на сайті Житомирської міської ради.

«Погодити розміщення об’єктів сезонної торгівлі для торгівлі продовольчими товарами на території, прилеглій до підприємств роздрібної торгівлі продовольчими товарами та ресторанного господарства на території м. Житомир згідно з додатком», - йдеться у проєкті рішення виконкому.



Скріншот проєкту рішення виконкому

У додатку міститься перелік із 17 кіосків, розміщення яких хочуть дозволити під приводом сезонної торгівлі продуктами.

На засіданні виконкому 21 квітня в додаток внести зміни, зазначивши, що біля вже встановлених кіосків, адреси яких вказані, будуть встановлювати об’єкти сезонної торгівлі – низькотемпературні прилавки та холодильники.

Скріншот додатку до проєкту рішення виконкому

Як повідомляв Житомир.info, 1 березня 2021 року на сайті Житомирської міської ради оприлюднили проєкт рішення виконкому про демонтаж 14 самовільно встановлених кіосків на Житньому ринку та в гідропарку. Рішення було прийняте на засіданні виконкому 17 березня, тож власники цих МАФів мають самостійно прибрати свої споруди, інакше їх демонтують комунальники.

Куди в Житомирі діваються демонтовані МАФи, дивіться у фоторепортажі від 12 грудня 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кіоск МАФ сезонна торгівля  
Матеріали по темі