Події

​Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом пошкодження виставкових плакатів на Михайлівській в Житомирі

20 April 2021, 18:55

У Житомирі окружна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом пошкодження виставкових плакатів Пластового молодіжного центру.

Про це ввечері 20 квітня повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«Житомирською окружною прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом скоєння хуліганства - пошкодження плакатів Пластового молодіжного центру (ч. 1 ст. 296 КК України)», - йдеться у повідомленні.

Як встановлено із запису відеокамер, до хуліганських дій причетні двоє чоловіків. Зокрема, у вівторок, 20 квітня, близько четвертої години ранку, одним з них умисно пошкоджений виставковий банер із зображенням пластунів, які загинули під час участі в ООС на сході України.

«Для проведення досудового слідства кримінальне провадження скеровано до Житомирського райуправління поліції. Процесуальне керівництво у провадженні здійснює Житомирська окружна прокуратура», - зазначили у прокуратурі.

Відео Міського інформаційного центру з маршрутом хуліганів від пішохідного мосту в парку і до перехрестя Михайлівської та Київської 20 квітня оприлюднив мер Житомира Сергій Сухомлин.

Також МІЦ оприлюднив стопкадри з інших камер відеоспостереження, на яких «засвітилися» ці ж особи.

У поліції також просять житомирян допомогти розшукати вандалів. Контактні телефони "102" або 063 825 78 88.

Відео поліції

Нагадаємо, камери відеоспостереження зафіксували, як у ніч на 20 квітня 2021 на Михайлівській двоє хлопців порізали виставкові банери Молодіжного пластового центру.

Як повідомляв Житомир.info, банери були виготовлені в рамках проєкту «Вони не зрадили присяги» і встановленні 12 квітня 2021 на Михайлівській з нагоди 109-й річниці пластового руху в Україні. Фоторепортаж з відкриття виставки тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: банер плакат Пласт хуліганство відеоспостереження  
Матеріали по темі