ДОПОМОГА

​«Конгрес Солідарності Азербайджанців України» надав благодійну допомогу Житомирській обласній дитячій лікарні

22 April 2021, 11:32

Громадська організація «Конгрес Солідарності Азербайджанців України» влаштувала благодійну акцію та передала Житомирській обласній дитячій клінічній лікарні побутову техніку.

«Ця акція, з нагоди 98-річчя від Дня народження Загальнонаціонального лідера Азербайджану Гейдара Алієва, великої людини, політика, який підняв Азербайджан до такого рівня. Крім цього, виходить, що Свята Пасха, тому ми вітаємо християн. Також і Рамадан, і ми так само вітаємо мусульман. Сьогодні передаємо: холодильник, телевізор, мікрохвильовку, електрочайники, щоб було комфортніше дітям», - говорить голова ГО «Конгрес Солідарності Азербайджанців України» Ільгар Мамедов.

Заступник голови ГО «Конгрес Солідарності Азербайджанців України» Ольга Мамедова додала, що вони завжди готові допомогти тим, хто цього потребує.

«Ми також лікуємося, є пацієнтами цієї лікарні, живемо у Житомирі, тому завжди намагаємося, тим хто потребує допомоги, насамперед лікарні, надати цю допомогу», - додає заступник голови ГО «Конгрес Солідарності Азербайджанців України» Ольга Мамедова.


Директор обласної дитячої лікарні подякував за допомогу та зазначив, що подарована побутова техніка дійсно потрібна закладу.

«Хочу наголосити - це не разова акція, такі акції відбуваються один, два, а то і три рази на рік. Тобто ця допомога є системною і вона для нас важлива. Важлива, тому що на звичайні побутові речі ми не можемо витрачати кошти, на жаль, їх не вистачає. Тому ми звертаємося до благодійників і ГО «Конгрес Солідарності Азербайджанців України» завжди відкликається на наші прохання. Так і у цей раз, ми обговорили, що нам необхідно і громадська організація надала нам таку допомогу - це холодильник, телевізор, мікрохвильовка, чайник. Це те, що буде використовуватися в лікарні пацієнтами, ну і персоналом звісно», - сказав директор КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Юрій Довгополий.

До акції приєдналися й представники обласної адміністрації.

«Житомирська обласна адміністрація та департамент культури, молоді та спорту також долучається до акції подарувавши ігри «Мандруй Житомирщиною» та дуже цікаві книжки з соціально важливою літературою для лікарні», - заступник директора департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА Світлана Ярмолицька.

«Хочу подякувати за інформаційну підтримку Посольство Азербайджанської Республіки, Житомирську обласну державну адміністрацію та Житомирську обласну раду», - сказав голова ГО «Конгрес Солідарності Азербайджанців України» Ільгар Мамедов.

Директор обласної дитячої лікарні запевнив, що подарована побутова техніка використовуватиметься для потреб маленьких пацієнтів та буде встановлена у різних відділеннях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Конгрес Солідарності Азербайджанців України  
Матеріали по темі