Події

​У Житомирі врятували юнака, який втік з лікувального закладу і збирався стрибнути з Бердичівського мосту

22 April 2021, 17:34

У Житомирі поліцейські охорони встигли зупинити юнака за мить до фатального кроку.

Про це 22 квітня повідомила пресслужба управління поліції охорони в Житомирській області.

«22 квітня наряд реагування Управління поліції охорони в області, миттєво зреагувавши на повідомлення про розшук хлопця-утікача з лікувального закладу спеціального типу, тим самим урятували йому життя. За мить до того, як 18-річний юнак збирався стрибати з мосту у річку, його зупинили правоохоронці», - йдеться у повідомленні.

Близько 13:00 поліцейські охорони Ілля Коржовський та Олександр Трохачов їхали на службовому автомобілі по вул. Жуйка, що в обласному центрі. У цей момент по внутрішнім каналам комунікації поліції пройшло повідомлення про утечу з лікувального закладу пацієнта та ймовірний напрям його руху.

«Так склалося, що ми якраз знаходились у місці, де міг бути утікач. Практично, відразу ми його і побачили, принаймні, зовнішній опис та відсутність одягу повністю співпадали», - розповідає сержант поліції Ілля Коржовський.

Тож правоохоронці кинулись до оголеного хлопця, оскільки він уже стояв на перилах мосту обличчям до річки, тим самим демонструючи намір стрибнути униз чи ризикуючи просто упасти.

«Коли ми почали наближатися до хлопця, він раптово схопився і кинувся тікати. На наші слова не реагував і діяв неадекватно. Тож ми ще більш стурбувались, аби зопалу він не накоїв біди собі чи комусь з перехожих», - додає старший сержант поліції Олександр Трохачов.

Охоронці все ж наздогнали хлопця та спробували заспокоїти.

Як з’ясувалось, 18-річний житель смт Пулини проходить лікування у закладі спеціального типу. Його батьки, які також приїхали на місце події, разом з поліцейськими повернули хлопця до установи для надання необхідної медичної допомоги.

Як повідомляв Житомир.info, близько 11.00 22 квітня з пішохідного мосту в житомирському парку стрибнув чоловік. Внаслідок падіння на плитку він загинув на місці. За кілька годин в поліції повідомили, що встановили особу загиблого, ним виявився житомирянин, 1989 року народження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міст стрибок втікач порятунок  
Матеріали по темі