Новини компаній

У «Аvtokrisla.com» стартував сезон знижок: -15% на прогулянкові коляски

23 April 2021, 12:00

Найбільша мережа магазинів дитячих автокрісел і колясок піклується про те, щоб кожні батьки могли дозволити собі безпечну поїздку і прогулянку з дитиною. Тому супермаркет регулярно проводить акції.

Цього разу можна замовити дитячі коляски за акційними цінами. До кінця квітня діє знижка в 15% на прогулянкові коляски топового бренду Easy Walker.

Акційні моделі: особливості та переваги

Усі акційні моделі колясок належать до серії Easy Walker — Buggy XS. Їх відрізняє легкість (коляска важить всього 6 кг) і компактність — вона поміщається в багажнику будь-якого автомобіля.

Також коляска не займає багато місця у квартирі, оскільки зберігає вертикальне положення після складання, тому її можна зберігати в будь-якій ніші.

Візок забезпечує максимальний комфорт для дитини: з боків є відсіки для вентиляції в спекотний день, також є москітна сітка, капор обладнаний оглядовим вікном і захистом від сонця UPF 50+.

Завдяки амортизації нерівності тротуару ніяк не будуть турбувати дитину. У цієї моделі є ремені безпеки, великий кошик для покупок, дощовик. У комплекті йде і транспортувальна FULL сумка.

В акції беруть участь коляски Buggy XS трьох кольорів: Melange Grey, Desert Pink і Mickey Shield.

Як підібрати коляску

З того моменту, коли дитина навчилася сидіти, можна замислюватися про придбання прогулянкової коляски. Крім якісного матеріалу потрібно звернути увагу на функціонал і додаткові можливості.

Один з головних моментів — питання безпеки. Тому важливо, щоб у коляски були страхувальні ремені.

Також бажано, щоб спинка коляски регулювалася і могла опускатися в горизонтальне положення. Це необхідно, якщо дитина втомиться під час прогулянки та захоче поспати.

Згодом дитина підросте і зможе самостійно залазити в коляску, тому важливо, щоб сидіння не розташовувалася надто високо. Наприклад, для цього у Buggy XS передбачено 2 додаткові підніжки, а підніжка сидіння регулюється і фіксується у двох положеннях.

Асортимент «Аvtokrisla.com»

Крім прогулянкових колясок в мережі магазинів також є дитячі автокрісла, універсальні коляски, коляски-люльки для новонароджених і коляски-тростини для дітей старше 1,5 років. Всі моделі від провідних світових виробників.

Про компанію

«Аvtokrisla.com» — супермаркет дитячих автокрісел і колясок. Постачає в Україні оригінальну продукцію топових брендів: Dreambaby, BabyDesign, Rolly Toys та інших.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автокрісло візочок коляска  
Матеріали по темі