Влада

У Житомирській ОДА перейменували один з департаментів та зменшили чисельність працівників

23 April 2021, 13:32

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко вніс чергові зміни в структуру ОДА, які стосуються двох департаментів.

Відповідне розпорядження Бунечко підписав 22 квітня 2021 року.

Зазначається, що департамент праці, соціальної та сімейної політики Житомирської ОДА перейменовуються в департамент соціального захисту населення і чисельність працівників скорочується з 60 до 40.

«Враховуючи передачу функцій у сфері праці, трудових відносин, зайнятості населення, трудової міграції, соціального діалогу до Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної адміністрації», - так у розпорядженні пояснюється причина змін.

Зазначимо, що директор департаменту праці, соціальної та сімейної політики ОДА Юрій Прокопець (на фото) за 2020 рік отримав 471 тис. 822 грн зарплати і 40 тис. 474 грн пенсії.


Скірншот з розпорядження голови ОДА

Нагадаємо, 24 березня цього року Віталій Бунечко вже вносив зміни в структуру ОДА: утворив відділ цифрового розвитку, цифрових трансформацій, цифровізації Житомирської обласної державної адміністрації, а управління внутрішнього аудиту перетворене на однойменний відділ.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2020 року голова ОДА змінив найменування Управління охорони здоров’я Житомирської обласної державної адміністрації на Департамент охорони здоров’я Житомирської обласної державної адміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА департамент розпорядження соцзахист Прокопець  
Матеріали по темі