Події

​На майдані Соборному у Житомирі поліція розбирається у конфлікті між двома водіями

25 April 2021, 21:29

Увечері 25 квітня житомиряни стали свідками конфлікту на дорозі.

«На майдані Соборному в Житомирі кілька автомобілів патрульної поліції, посеред дороги також стоїть мікроавтобус, розфарбований камуфляжем», - повідомив читач і надіслав фото, зроблене з місця події близько 20.00.

У пресслужбі ГУ Нацполіції в Житомирській області Житомир.info прокоментували подію, повідомивши, що стався конфлікт між двома водіями.

«Наразі поліцейські встановлюють обставини хуліганства, яке сталося в результаті конфлікту між двома водіями транспортних засобів. На місці події працює ТОР управління патрульної поліції та слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції», - повідомила керівниця пресслужби Нацполіції в області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 10 січня 2021 у соцмережі житомиряни повідомляли, що поліція переслідувала автомобіль по вулиці Вітрука та Корольова в Житомирі, нібито через стрілянину поблизу автовокзалу. Наступного дня в поліції розповіли подробиці погоні: затримали військових-розвідників, які виготовляли і збували наркотики, вилучили «товару» на 1 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конфлікт хуліганство  
Матеріали по темі