Новини компаній

5 українських комедій з зірками шоу-бізу у ролях

26 April 2021, 12:36

Фішкою сучасних українських комедій стала участь у зйомках зіркових телеведучих, співаків та інших селебріті, які гарно справляються з акторськими ролями. Майже у кожній кінострічці грають відомі зірки естради чи шоумени.

Не стала виключенням і найочікуваніша прем’єра весни-2021 про третє весілля у родині Середюків. Цей епізод очолив п’ятірку найкрутіших українських комедій, де знялися відомі зірки шоу-бізнесу.

Скажене весілля 3

Настав час одружуватися наймолодшому у родині Сердюків - синові Захару. Його обраницею стала колоритна юна циганка Рада, яка мріє співати, а не варити борщ. Знайомство з батьками проходить успішно: вони неначе схвалюють вибір сина та навіть ладні змиритися з родичами невістки, що приїхали на весілля цілим табором. Але що обере Рада врешті решт - весілля з коханим Захаром чи співочу кар’єру у шоу Олега Винника?

Крім Винника, у фільмі знялися шоумен Потап, співак Позитив та співачка Надія Мейхер.

Комедія Скажене весілля 3 вже доступна для перегляду на сайті Київстар ТБ. Переглянути новий фільм можна на Smart TV, Android, STB, Android TV, iOS та Web у гарній якості.

Свінгери

Це одна з найвибуховіших комедій українського кінопрокату. Тут у ролях одразу дві українські співачки - Оля Полякова та Даша Астаф’єва.

Але й сюжет фільму дуже відвертий. Жіночі половинки двох абсолютно різних за статком родин, яких зіграли Полякова та Ганна Саліванчук, методично схиляють власних чоловіків до проведення свінгерського вечора. Неначе обмін партнерами допоможе запалити вогонь у стосунках, який майже згас. Та чи відбудеться очікуваний сексульний експеримент між подружніми парами або ж на них очікує фіаско?

DZIDZIO Контрабас

У цій кінострічці гарно проявив себе в акторському амплуа співак Михайло Хома, відомий як DZIDZIO. У центрі сюжету троє друзів-йолопів, яким захотілося наваритися на контрабанді цигарок. І це нескладно, бо мешкає банда на кордоні. Лишається тільки переправити заборонений товар через межу з Польщею.

Озолотяться чи погорять хлопці на злочині через якусь дівку? Дізнаєтеся, коли переглянете цей народний блокбастер.

Зустріч однокласників

У цьому фільмі відзнявся фронтмен гурту “Друга Ріка” Валерій Харчишин. Його персонаж та двоє шкільних друзів вирішили влаштувати зустріч з приводу 25-річчя випуску зі школи.

Та чи здатні дорослі чоловіки на порозі кризи середнього віку просто як слід відірватися на вечірці? Та як на це відреагують їхні дружини?

Я, ти, він, вона

Коли подружжя вже не має почуттів, вихід один - розлучення. До цього прийшли Максим та Яна, які були разом 10 років. Але суддя чомусь призначила подружжю місяць на роздуми.

Що станеться за цей час? Вони знову закохаються чи зненавидять один одного?

У фільмі знімалися Володимир Зеленський, Анастасія Коротка, Надя Дорофєєва, Оля Полякова, Євген Кошовий та багато інших відомих зірок.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: комедія кіно серіал  
Матеріали по темі