Новини компаній

Новий Chery Tiggo 8: чи вартий він своїх грошей

27 April 2021, 12:46

Компанія Chery, китайський флагман автомобільного виробництва, нещодавно представила новий кросовер Chery Tiggo 8, який став найдорожчим авто концерну, що доступний на українському ринку. У офіційних дилерів його можна придбати за ціну від 21 200 доларів або від 590 000 гривень.

Чи дійсно він вартий своїх грошей? Адже у категорії кросоверів він вартує не набагато дешевше, ніж його прямі конкуренти Hyundai Santa Fe, Nissan X-Trail та Mitsubishi Outlander в аналогічних комплектаціях. Експерти кажуть, що вартий. Адже при меншій вартості авто пропонує покупцям більш технологічне оснащення. Для прикладу, систему автоматичного та відкладеного старту двигуна, систему моніторингу сліпих зон та цифрову приборну панель.

Гарантія на 7 років — які ще компанії пропонують таке?

А особливою «фішкою» моделі є спеціальна семирічна гарантія від виробника. Таким незвичним способом виробник хоче привернути увагу до моделі та зламати стереотип про недовговічність турбомоторів та роботизованих трансмісій.

І це надзвичайно сміливий крок, який, за думкою експертів, дозволить Chery збільшити продажі в Україні як мінімум на 30% уже до середини 2021 року.

При цьому виробник пропонує велике розмаїття комплектацій та додаткових опцій, які можна придбати як комплектом, так і окремо. Для прикладу, можна встановити литі чи ковані диски r17 5х108 або більш потужний мотор 1,6 TGDI. З його допомогою авто здатне розвивати швидкість в 100 км/год всього за 8,9 секунд.

Повний привід? Поки ні, та вже на підході

Автоконцерн планує у найближчі місяці випустити на український ринок повнопривідну модель Chery Tiggo 8. Експерти стверджують, що вона має знайти свого покупця. І якщо вона буде дорожчою за базову комплектацію не більше ніж на 30 000 гривень, то її продажі можуть значно обігнати модель з переднім приводом.

Chery розвіює міфи про китайські авто

На жаль, на українському автомобільному ринку ще існує стереотип, що китайські авто недовговічні, неякісні та часто ламаються. Проте нове покоління авто Chery Tiggo прагне повністю розвіяти ці міфи та довести, що авто з КНР є якісними та нічим не поступаються європейським чи японським конкурентам.

Під час перевірки автомобільної безпеки за рейтингом C-NCAP модель Chery Tiggo отримала максимальні п’ять балів з п’яти. А це значить, что краш-тести показали мінімальний рівень ризику для водія та пасажирів під час дорожньо-транспортних пригод.

І абсолютно точно міфи про жерстяний кузов, який легко зминається навіть голою рукою, не мають нічого спільного з Chery Tiggo. Це якісне авто, що не поступається ні технологічністю, ні ходовими характеристиками, ні дизайном жодному конкуренту у своєму класі. Та при цьому воно мінімум на 10% дешевше. Які ще потрібні переваги? На нашу думку, цих уже достатньо, щоб завоювати український ринок.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Chery Tiggo автомобіль  
Матеріали по темі