Фоторепортаж

Дротяні яйця біля лавок і кольорові крашанки на деревах: Михайлівську в Житомирі прикрашають до Великодня. Фоторепортаж

27 April 2021, 15:08

Житомир активно готується до Пасхи і тривалих вихідних. 27 квітня пішохідну вулицю Михайлівську почали прикрашати до свята.

Вздовж вулиці виставили лавки з вазонами. В середині лавок встановили дротяні конструкції яєць – в них наприкінці тижня КП «Зеленбуд» висадить віоли, які зараз квітнуть у теплицях. Всього таких конструкцій встановлюють п'ять – чотири на початку Михайлівської (від Бердичівської) і одну – ближче до Київської.

Вхід до мерії та балкони комунальних установ прикрасили декоративними яйцями, кроликами та вербовими гілочками. Так, за нашими спостереженнями, прикраси на вході у будівлю міської ради вже кілька разів змінювали.

Конструкцію з дощок, яку на зиму встановлювали на фонтан, розібрали.

Два заклади прикрасили свої вітрини великодніми символічними елементами, а один вже продає на вулиці паски.

Дерева по всій Михайлівській комунальники прикрасили різноколірними яйцями з пінопласту, а от «зимові» парасольки досі не замінили.

Чи підуть житомиряни до церкви на Великдень, дивіться в опитуванні від 21 квітня 2021 року

Нагадаємо, на початку травня українці відпочиватимуть чотири дні (1, 2, 3, 4 травня) у зв'язку з Днем праці і Великоднем. І три вихідні (8, 9, 10 травня) буде наступного тижня з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Михайлівська Пасха Великдень крашанка писанка  
Матеріали по темі