Місто

Екссекретар Житомирської міськради розкритикувала декоративні пасхальні яйця на Михайлівській: Холодні металеві «одоробала»

29 April 2021, 15:58

Екссекретарю Житомирської міської ради Наталії Чиж не подобаються декоративні пасхальні яйця, якими цього року прикрасили пішохідну Михайлівську.

Про це вона написала 28 квітня на своїй сторінці у Facebook.

«Декілька років підряд дитячі руки розмальовували великодні яйця, які ми отримували у дар аби прикрасити нашу Михайлівську. Мені болить серце, що ці роботи стали непотрібні, а їх місце зайняли холодні металеві "одоробала". Щож...у кожного свій смак або несмак. Сподіваюсь, житомиряни, оцінять новий декор», - написала Наталія Чиж.

Екссекретар міськради проілюструвала свій допис фотографіями докарантинного святкування, коли на Михайлівській влаштовували «Великодній ярмарок» та виставку писанок, а Наталія Чиж особисто була дизайнером прикрашання пішохідної вулиці.


Нагадаємо, 27 квітня 2021 року на Михайлівській до Великодніх свят вже встановили дротяні конструкції яєць, в які КП «Зеленбуд» висадить віоли, вхід до мерії та балкони комунальних установ прикрасили декоративними яйцями, кроликами і вербовими гілочками, також різнокольорові яйця з пінопласту розвішали на дерева вздовж всієї вулиці.

Фото зроблене вдень 27 квітня

В лютому цього року Житомир.info показував, що зберігають у глядацькій залі житомирського кінотеатру «Жовтень»: серед різного мотлоху там був декоративний великодній кошик, дерев’яний віз, стрічки та залишки великої писанки.

У слайдері нижче можна переглянути декоративні писанки, які були на Михайлівській в 2017-2019 роках

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Великдень писанка Чиж вул.Михайлывська Пасха  
Матеріали по темі