Події

У Коростенському районі горів житловий будинок: господиня готувала їжу і почалася пожежа, вибухнув газовий балон

2 May 2021, 11:04

У Коростенському районі бійці ДСНС врятували житловий будинок від повного знищення вогнем.

Про це 2 травня повідомляє пресслужба управління ДСНС у Житомирській області.

«1 травня о 09:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с. Мотійки Коростенського району. По прибуттю до місця події рятувальників горіла прибудована веранда та вогонь поширився на покрівлю дерев’яного житлового будинку. Загальна площа пожежі склала близько 100 кв.м. Крім того, у веранді знаходилося два газових балони, один із яких вибухнув до прибуття бійців ДСНС. Рятувальники спочатку винесли другий газовий балон з веранди, а вже потім приступили до ліквідації займання», - йдеться у повідомленні.

Зусиллями рятувальників за 20 хвилин вдалося зупинити поширення вогню. Тривалий час доводилося розбирати конструкції веранди і даху та проливати їх водою. Ліквідовано пожежу о 13:09. Бійцям ДСНС також вдалося запобігти розповсюдженню полум’я на житлові кімнати оселі. Вогнем знищено покрівлю, перекриття будинку та веранду.

Зі слів господарки, вона готувала їжу на плиті у веранді, після чого через деякий час спалахнула покрівля будинку Причина виникнення пожежі наразі встановлюється фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, у Коростишеві 27 квітня 2021 року рятувальники відчинили квартиру, в якій на увімкненій газовій плиті смажилася їжа.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС будинок Коростенський район  
Матеріали по темі