Суспільство

Укрзалізниця відкриває висадку-посадку пасажирів і продаж квитків на станціях у Житомирській області

4 May 2021, 20:35

З 5 травня поїзди по всій країні курсують без обмежень, в тому числі і через Житомирську область, адже регіон виходить із червоної зони.

Про це 4 травня повідомила пресслужба Укрзалізниці.

«5 травня, у середу, з 00;01, Житомирська зона - останній регіон із діючими залізничними обмеженнями - виходить із "червоної" зони епідемічної небезпеки. Тепер у регіоні будуть застосовані обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для "жовтого" рівня. Це рішення було прийняте 4 травня, у вівторок, на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій», – йдеться у повідомленні.

У зв'язку з цим Укрзалізниця оперативно відкриває висадку-посадку, а також проїзних документів до/від станцій Житомир, Коростень, Бердичів, Чуднів-Волинський, Печанівка, Малин, Яблунець, Радулино, Новоград-Волинський, Білокоровичи, Олевськ та на такі рейси:

№13/14 Київ - Солотвино;

№29/30 Київ - Ужгород;

№43/44 Івано-Франківськ - Київ;

№45/46 Ужгород - Лисичанськ;

№58/57 Ковель - Одеса;

№88/87 Ковель - Новоолексіївка;

№98/97 Ковель - Київ;

№134/133 Миколаїв - Рахів;

№142/141 Львів - Бахмут;

№188/187 Ковель - Миколаїв;

№743/744 Київ - Львів.

«Тепер всі потяги в країні курсують за графіком, нині немає жодних карантинних обмежень у залізничному сполученні. Щоб зменшити ризик поновлення карантинних заходів та захиститися від вірусу, Укрзалізниця закликає дотримуватися маскового режиму у дорозі, ретельно мити руки та утриматися від подорожей, якщо ви погано себе почуваєте», – закликають у пресслужбі УЗ.

Нагадаємо, 2 березня 2021 року Укрзалізниця припинила продаж квитків та ввела обмеження у роботі залізниці у Житомирській області. А третього березня вся територія Житомирської області була віднесена до червоної зони.

27 квітня пресслужба Укрзалізниці повідомила про відновлення курсування поїздів далекого сполучення у всіх областях України, крім Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Укрзалізниця залізниця поїзд потяг залізничний вокзал пасажир  
Матеріали по темі