Влада

​На посаду ректора «Житомирської політехніки» претендує лише один кандидат

5 May 2021, 16:44

12 травня, згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 17.02.2021 №67-к «Про оголошення конкурсів на заміщення посад керівників закладів вищої освіти», у Державному університеті «Житомирська політехніка» відбудуться вибори ректора.

Про це йдеться у повідомленні на сайті університету.

«Вибори ректора Державного університету «Житомирська політехніка» відбудуться 12 травня 2021 р. з 9.00 до 15.00 години в приміщенні холу актової зали (2-й поверх) Державного університету «Житомирська політехніка», - йдеться у повідомленні.

У переліку кандидатів на посаду ректора Державного університету «Житомирська політехніка» значиться лише один претендент: нинішній ректор - Віктор Євдокимов, який переміг у попередніх виборах на цю посаду у березні 2016 року.

Нагадаємо, у лютому 2021 ректор «Житомирської політехніки» Віктор Євдокимов став радником голови Житомирської обласної ради Володимира Федоренка.

Як за рік змінились доходи ректора «Житомирської політехніки» Віктора Євдокимова, читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, на місцевих виборах 2020 року Віктор Євдокимов був обраний депутатом Житомирської міської ради від партії «Слуга народу» і очолив партійну фракцію. Зазначимо, що Євдокимов балотувався в мери Житомира і витратив на виборчу кампанію 277 тис. грн власних коштів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомирська політехніка вибори ректор Євдокимов  
Матеріали по темі