Новини компаній

​Картини з пейзажами - які краще вибрати і для якої кімнати

6 May 2021, 12:48

Добротні в усіх відношеннях картини завжди будуть чудовою прикрасою для практично будь-якого інтер'єру. І пейзажі в якості сюжету також виглядають досить універсально. При цьому важливо розуміти, що результат буде дійсно ефектним, якщо картина обрана грамотно, з урахуванням рекомендацій дизайнерів і художників, про яких буде сказано нижче.

На що звертати увагу при виборі

Серед найбільш важливих аспектів, які необхідно враховувати при покупці картини на стінку, має сенс виділити наступні:

Розмір. Існує думка про те, що величезні полотна завжди кращі невеликих форм. Насправді це не так. У невеликому передпокої, наприклад, небажано розміщувати величезний пейзаж. Його банально не буде видно, тут підійде маленька картина, яка доповнює загальний дизайн. З іншого боку, в холі або залі якнайкраще підійде великий твір із зображенням природи.

На кухнях, виконаних в єдиному кольорі відмінно підійде контрастний пейзаж середніх розмірів. Він буде акцентувати на собі увагу. Іноді це буває дуже непогано. Ми всі люди, і підтримувати ідеальний порядок, особливо на кухні, буває вкрай непросто.

У спальнях картини на полотні завжди актуальні над великим ліжком. При цьому розміри полотна краще використовувати невеликі (до середніх). І проблема не в тому, що громіздка картина може впасти, трохи втрачається якась інтимність інтер'єру.

Якщо вітальня виконана в Hi-Tack або мінімалізмі, то вельми доречними виявляться модульні картини, що складаються з декількох частин, що розміщуються з невеликим зсувом щодо сусідніх фрагментів.

У довгих коридорах використовують широкі пейзажі, наприклад, річки, що тягнуться наче в нескінченність.

До речі, на кухню корисно буде купити картину на полотні із зображенням польових квітів. Вони піднімають емоційний рівень, налаштовують на позитивний лад. А гарний настрій зайвим ніколи не буває, особливо при задушевних сімейних розмовах і кулінарії.

У дитячих цікаво виглядає морська тематика або, навпаки, великий сосновий ліс. Іноді для дітей вішають на стіни 3D-картини. Вони виглядають ефектно і креативно.

Де замовити

Серед усього розмаїття пропозицій зверніть увагу на студію «Арт-Холст». Тут представлений широкий вибір різноманітних картин. Більш того, клієнт може замовити зображення за власним фото. Тут працюють досвідчені, кваліфіковані консультанти. Їхня допомога при виборі полотна буде однозначно не зайвою.

Звертайтеся, ви жодної хвилини не пошкодуєте про нову покупку.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: картина інтер'єр дизайн  
Матеріали по темі