Події

​У зоні проведення ООС від кулі снайпера загинув військовий з Житомирської області

7 May 2021, 13:23

Ввечері 6 травня в районі села Піски під Донецьком від кулі снайпера загинув військовослужбовець Сергій Коробцов з Коростеня Житомирської області.

Про це повідомляють на сторінці Коростенської міської ради у Facebook.

«9 травня о 12 годині відбудеться прощання з випускником НВК 12 Коробцовим Сергієм, який трагічно загинув від кулі снайпера під Мар'їнкою. Йому лише 23, тепер навіки...», – йдеться у повідомленні.



На сайті «Українська правда» уточнюють, що служив загиблий військовий у 58 бригаді і загинув поблизу села Піски.

«Військовий належав до 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського і загинув у районі селища Піски, що під Донецьком, від кулі ворожого снайпера. Снайпер влучив в прилад нічного бачення. Зазначається, що наші військові відкрили вогонь у відповідь. Повідомляється, що на місці працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку ЗС України. Про дії збройних формувань РФ повідомили ОБСЄ», – зазначають на сайті.

У коментарі Житомир.info заступник Коростенського міського голови Олександр Синицький уточнив, що Сергій Коробцов пройшов навчання по керуванню безпілотними літальними апаратами і підписав контракт на службу. Загинув ввечері 6 травня на блокпості від кулі снайпера. У чоловіка залишились батьки, 2-річний син та дружина.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2020 року в зоні ООС під час планових занять загинув військовий з Бердичівського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загиблий військовий Коростень снайпер Піски  
Матеріали по темі