Події

На перехресті в Житомирі зіткнулися Scania та Opel, водія легкового автомобіля забрала «швидка»

8 May 2021, 10:41

Вранці 8 травня на перехресті вулиць Івана Гонти та Комерційної в Житомирі зіткнулися фура і легковик. Травмованого водія легкового автомобіля госпіталізували медики швидкої допомоги.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«Близько 9:00 год. надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими на перехресті вулиць Івана Гонти та Комерційної за участю фури та легковика Opel. На місці події з’ясувалося, що дорожньо-транспортна пригода відбулася за участю вантажівки Scania з напівпричепом, якою керував житель Дніпропетровщини, 1979 року народження, та автомобіля Opel під керуванням 30-річного водія. Після ДТП водія легковика госпіталізувала бригада швидкої допомоги», – розповіла пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Також інспектори з’ясували, що водій Opel не мав посвідчення водія. На місце події патрульні викликали слідчого по ДТП.

Згодом пресофіцер патрульної поліції Тетяна Носадчук розповіла, що близько 6-ї ранку 8 травня на водія автомобіля Opel патрульні склали протокол за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Нагадаємо, вранці 8 травня на Вересівському шляху, що на виїзді з Житомира, автомобіль ВАЗ з’їхав у кювет та протаранив дерево. 30-річного водія з травмами забрала швидка допомога.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія перехрестя вантажівка фура вул.Гонти  
Матеріали по темі