Події

На річці неподалік Житомира рибалка натрапив на тіло людини, ще одного загиблого водолази підняли з водойми у Брусилові

8 May 2021, 13:43

Упродовж доби 7 травня рятувальники Житомирської області вилучили з водойм тіла двох чоловіків: одного загиблого дістали з річки Гуйва неподалік Житомира, іншого – підняли з водойми у селищі Брусилів.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«7 травня до служби порятунку 101 надійшла інформація від рибалки, що поблизу с. Зарічани Житомирського району на річці Гуйва плаває тіло людини. До місця події було направлено відділення аварійно-рятувальної частини. На гумовому човні рятувальники дісталися до потопельника, зачепили багром і доставили тіло 40-річного чоловіка на беріг. Наразі встановлюється обставини загибелі людини та його дані», – йдеться у повідомленні.

Окрім того, у цей же день водолази Житомирської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на воді у смт Брусилів на Карабачинському водосховищі підняли на поверхню тіло чоловіка 1983 року народження. Обставини надзвичайної події встановлюють правоохоронці.

Як повідомляв Житомир.info, 9 листопада 2020 року в селі Літки (колишній Лугинський район) Житомирської області люди витягнули зі ставка тіло односельця, 1956 року народження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник утопленик Гуйва річка рятувальники ДСНС Брусилів  
Матеріали по темі