Події

​У центрі Житомира правоохоронці затримали чоловіка з понад сотнею «закладок», які збирався заховати в парку

11 May 2021, 11:31

Увечері 8 травня у центрі міста нацгвардійці помітили підозрілого молодика, в якого виявили порошкоподібну речовину, попередньо – наркотичний засіб. У подальшому оперативники карного розшуку Житомирського РУП встановили, що затриманий планував зробити понад сотні «закладок» наркотиків у міському парку. Розпочато досудове розслідування.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«8 травня, патрулюючи вулиці обласного центру, нацгвардійці помітили молодика, який підозріло поводився. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у нього пакуночки з порошкоподібною масою. Відтак на місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції. Під час документування всіх обставин поліцейські з’ясували, що 32-річний житель Житомирського району мав при собі понад 70 поліетиленових пакуночків з розфасованою порошкоподібною масою. Попередньо, чоловік зберігав наркотичні засоби. Зважаючи на кількість згортків, поліцейські запідозрили його у причетності до розповсюдження заборонених речовин. Надалі оперативники карного розшуку встановили, що чоловік встиг зробити так звані «закладки», залишивши в обумовлених місцях розфасовані наркотичні засоби. Всього поліцейські виявили понад 40 таких сховків, розташованих, переважно, на території міського парку», – йдеться у повідомленні.

Все виявлене вилучили та направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


Відео ГУНП

Правоохоронці з’ясовують походження наркотичних речовин та шляхи їх збуту у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Попередньо встановлено, що чоловік займався таким «бізнесом» нетривалий час, раніше у поле зору поліцейських він не потрапляв. Йому може загрожувати позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2021 року у Житомирі правоохоронці почали зафарбовувати написи, які пропагують наркотики, та закликали містян долучатися

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція закладки наркотики парк  
Матеріали по темі