Україна

Подкопаєва зізналася, що вони з Хитровим пара. ФОТО

5 June 2008, 17:33

Подкопаєва зізналася, що вони з Хитровим пара

 

Олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва і її партнер Кирило Хитров таки знову стали парою. Про це спортсменка повідомила пресі у четвер на прес-конференції, присвяченій денс-"Євробаченню-2008" - таки да, таки відправляють Лілю у Європу.

"Кирило був у шістці кращих танцювальних пар на чемпіонаті "Blackpool", який проходить у Лондоні. Це, здається, прирівнюється до чемпіонату світу... Тобто не просто Ліля Подкопаєва. Ми пара, і ми разом", - підкреслила Лілія, коли було оголошено, що вона йде на міжнародний танцювальний конкурс.

При цьому на початку прес-зібрання президент Нацтелекомпанії України Василь Ілащук сказав, що ніхто й не сумнівався у тому, аби відправити у Європу саме цю пару:

"Чому? Ну я думаю, що заперечень не буде ні в кого - чому саме ця пара визнана кращою, і чому саме ця зіркова пара мала би представляти України на танцювальному європейському конкурсі".

Президент НТКУ Василь Ілащук: Подкопаєву в Європу - без варіантів

"Ви бачили шоу "Танці з зірками". Ми могли обирати будь-кого. Але ми одразу зупинилися на цій парій. Не було навіть двох думок. Тобто не було ніякого жеребкування, не було ніякого тестування..," - сказав Ілащук.

Щоправда, сам президент НТКУ швидко відкланявся - у Кабміні у четвер колеги проводили "засідання з питань суспільного телебачення".

"Коли подзвонив Василь Степанович (Ілащук)... я спершу подумала, що це жарт..," - розповіла спортсменка про свої перші враження від євро-новини.

"Безумовно, навантаження буде шаленим - і нервове, і фізичне. Ми нічого не будемо обіцяти. Тільки можемо пообіцяти, що ми на 100 відсотків будемо викладатися, будемо готуватися зі страшною силою", - сказала спортсменка Подкопаєва.

Ліля дуже хоче, щоб гімн України звучав у Лондоні 

Лілія також додала, що вже почалися активні тренування. Окрім того, вже ведеться підготовка - збирається краща команда стилістів, постановників, хореографів.

Скоріше за все поїде з парою стиліст "Танців з зірками" Ольга Сеймур та танцівниця і постановник пари Подкопаєва-Хитров Поліна Комисова.

"Та робота, яку ми виконали у "Танцях з зірками" нам, звісно, допоможе. Але ми не збираємося робити той танець, який вже показували, це буде щось нове. Ми хочемо щоб це була бомба, яка б розірвала Європу", - відкрила свої амбіції Ліля

"Звісно, хочеться не впасти обличчям у багнюку, не підвести Україну і людей, які будуть за нас вболівати. Ми спробуємо відповідати і нашій кумі, яка буквально кілька тижнів тому стала срібним призером "Євробачення". І знову ж таки будемо старатися зробити все можливе і неможливе", - вела далі чемпіонка.

Ліля Подкопаєва і Кирило Хитров - "ми - пара" 

До речі, Ліля також поділилася, що за місяць до того, як стало відомо про поїздку на денс-"Євробачення", Кирило Хитров запросив її на своє весілля. Воно має відбутися 21-го вересня.

"І коли ще не було відомо, у які саме строки проходитиме "Євробачення", він казав: Я готовий навіть весілля перенести"... Настільки людина хвора цим", - всміхалася Ліля.

Кирило, до слова, розповів, що вони з Лілею тренуються щодня і серйозно готуються до цієї важливої для них події. Він попередив, що у них є дуже багато ідей, але поки пара все ж не визначилася з музикою і костюмами для номеру.

Заразом хлопець додав: "Я б дуже хотів наречену свою взяти (на "Євробачення"). Все ж таки може там весілля зіграємо". А от Ліля Подкопаєва у групу підтримки бере кумів та родичів:

Кирило навіть весілля хотів відкласти заради денс-"Євробачення" 

"Буду запрошувати свою куму Ані Лорак, Андрія Данилка, Андрія Кравчука, вони зараз нам дають поради, допомагають нам. Звісно, група підтримки - це чоловік Тимофій, дітки вдома будуть дивитися по телевізору... Ну і, звісно, наші куми, це хрещені Вадима та Кароліни. Один з них - Ігор Бесєдін живе у Москві, а другий, Сергій Левченко - у Донецьку".

Окрім того, стало відомо, що правила на танцювальному "Євробаченні" цього року були змінені.

У цьому році чітко прописано, що у парі має бути одна зірка, основною діяльністю якої не є танцювальна майстерність і танці як такі, і один професіонал.

Разом з тим, виступ включає лише один танець довжиною до двох хвилин. Цей танець вільного стилю має базуватися на танці класу стандарт або латинського з елементами національного колориту. Так само у костюмах і музиці виступаючих бажані елементи національного колориту.

Головна підтримка Лілі - чоловік, діти, куми, Лорак, Данилко і Андрій Кравчук

За словами Подкопаєвої, за посередництвом спеціально найнятої компанії наразі ведеться опитування. Мета - визначити, яка має бути "пісня, музика, яка стала б нашою візитною карткою на Євробаченні".

Всього ж на денс-"Євробаченні" очікується понад 16 країн-учасниць. Остаточна їх кількість стане відома 10-го липня, коли відбудеться зустріч голов делегацій країн. Проте на даний момент вже 16 країн заявлено.

"Що стосується інших учасників, то ми знаємо лише, що Польщу буде представляти Марчин Мрочек", - поділився Кирило з журналістами. Увага: виходить у Лондоні 6-го вересня можлива дуель... танцювальна

Одним словом, продовження буде. Як слушно зауважив Ілащук, "живемо від події до події, від Євробачення до Євробачення".

Фото Дмитра Ларіна

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі