Події

Житомирські податківці «вичислили» нелегального продавця сигарет через інтернет: замовили товар та передали інформацію одеським колегам

14 May 2021, 10:39

Житомирські податківці виявили факт незаконної торгівлі тютюновими виробами через інтернет.

Про це 13 травня повідомила пресслужба Головного управління ДПС у Житомирській області.

«Головне управління ДПС у Житомирській області, з метою виявлення фактів здійснення незаконної торгівлі підакцизними товарами у мережі інтернет, здійснюється моніторинг сайтів з продажу тютюнових виробів. Так, на сайті https://besplatka.ua знайдено оголошення про продаж тютюнових виробів. Під час дзвінка для здійснення замовлення тютюнових виробів працівниками ГУ ДПС отримано посилання на спільноту у мобільному додатку Viber, де зазначено асортимент сигарет, які реалізуються, ціни та контактні дані для здійснення замовлення», – йдеться у повідомленні.

Замовлені тютюнові вироби були відправлені з одного з сіл Одеської області.

Отриману в ході контрольної закупки інформацію щодо громадянина, який здійснює торгівлю тютюновими виробами без відповідних дозвільних документів, направили до Головного управління ДПС у Одеській області для вжиття заходів в межах повноважень.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2021 року співробітники податкової міліції виявили та нейтралізували міжрегіональне злочинне угрупування, члени якого займались незаконним виготовленням та реалізацією тютюнових виробів на території Житомирської та ще чотирьох областей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДПС податкова податківець сигарети тютюнові вироби  
Матеріали по темі