Новини компаній

​ Кремген

14 May 2021, 12:23

Шкірні захворювання, в тому числі – дерматози, є наслідками великої кількості факторів – внутрішніх та зовнішніх. Від таких порушень рекомендують засоби зовнішнього застосування – мазі, креми. Лікування рекомендується проводити лише під наглядом досвідченого лікаря, який призначить потрібний препарат.

Захворюваність на дерматози поширюється – на території країни щороку, ріст кількості хворих на 5% більше. Поширеність та складність захворювання змушують спеціалістів постійно шукати нові ліки. Кремген відмінно зарекомендував себе, як ефективний засіб.

У чому особливість препарату?

Засіб представлено у форматі мазі білого кольору (перламутрова, іноді з жовтуватим відтінком). Діюча речовина дерматологічного препарату – флуоцининід та гентаміцин:

  • флуоцининід – ефективна синтетична речовина, яка демонструє продуктивність у лікуванні запалень, подразнень, діє проти набряків, алергійних реакцій, на клітинному рівні бореться з проявами дерматологічних порушень;
  • гентаміцин – сучасний антибіотик, основна задача якого – бактерицидна дія, компонент успішно блокує широкий спектр бактерій.

Використовується як засіб місцевого застосування – він насичує всі шари шкіри, тому і є високоефективним. Демонструє терапевтичний ефект при опіках, запаленнях, інших проблемах різної природи. Гентаміцин має виражені гідрофільні властивості, тому в кров речовина не проникає – це особливо важливо для препарату місцевої дії. Молекула речовини не просочується через біологічні мембрани – працює лише локально, де і потрібні її властивості.

Дерматози та шкірні захворювання

Обрати препарат на сайті https://apteka-ds.com.ua/catalog/dermatolohichni-preparaty/hormonalni-mazi легко, якщо знаєш діагноз і маєш рекомендації лікаря. Дерматози – це група захворювань шкіри, які візуально проявляються як кірка на певних ділянках, плями, сухість, виразки, супутні ознаки – свербіння, лущення шкіри. Серед найбільш поширених у цій групі – псоріаз та нейродерміт, сюди ж відносять професійні дерматози.

Показання та протипоказання

Основна сфера застосування – шкірні захворювання різної природи:

  • запальні захворювання шкірних покривів;
  • алергія та її зовнішні прояви;
  • контактний, себорейний, сонячний, атопічний та інші форми дерматиту;
  • псоріаз;
  • плоский лишай;
  • опіки та обмороження;
  • вовчанка;
  • деякі види трофічних виразок;
  • екзема, захворювання вторинної бактеріальної інфекції;
  • укуси комах.

Даний препарат не призначають у таких випадках: захворювання шкіри інфекційної природи, шкірні прояви венеричних хвороб, пухлини, герпес, невуси, гемангіоми, відкриті рани, трофічні виразки варикозної природи. Крім того, не користуються маззю ті, хто має індивідуальну непереносність певних компонентів зі складу. Після щеплень також не можна застосовувати Кремген.

Особливості приймання препарату

Головне – не варто лікуватися без контролю лікаря. Засіб рекомендується застосовувати короткими курсами – не більше 10 днів кожен. Наносити на невеликі ділянки шкіри, локально. Якщо не звертати увагу на цю вимогу, при тривалому використанні на великих ділянках шкіри, можуть виникати побічні реакції.

Препарат наносять на невеликі ділянки шкіри, уражені захворюванням, 2-3 рази на добу. Якщо спостерігаються покращення, кількість нанесень можна зменшити до 1 разу. Якщо чітко виконувати рекомендації, побічних ефектів не буде, засіб не шкідливий.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кремген  
Матеріали по темі