Події

У лісосмузі біля одного з міст Житомирської області знайшли мертвою жінку

15 May 2021, 11:08

Неподалік Коростеня 14 травня місцевий житель, вигулюючи собаку, виявив тіло жінки.

Про це 15 травня пише сайт Коростень.today з посиланням на інспектора з інформаційної підтримки Коростенського районного управління поліції Олену Волковську.

«14 травня близько 12:10 години до чергової частини Коростенського районного управління поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що гуляючи з власною собакою, в лісосмузі, неподалік міста Коростеня він виявив тіло жінки. По прибуттю на місце події поліцейські встановили особу жінки, 1984 р.н. Причину смерті нині з'ясовують фахівці судово-медичної експертизи», - розповіла Олена Волковська.

Крім цього, редакція Коростень.today зазначає, що мертвою жінкою є зникла напередодні жителька райцентру.

«З власних джерел редакції сайту стало відомо, що у лісосмузі була виявлена повішаною напередодні зникла в Коростені Галина Прищепа», - йдеться на сайті.

Нагадаємо, поліцейські Коростенського районного управління просили допомогти розшукати Галину Прищепу, 1984 р.н., яка увечері 13 травня пішла з дому та не повернулась.

Як повідомляв Житомир.info, 25 квітня 2021 року на околиці Житомира знайшли повішеним молодика, якого розшукували рідні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень Волковська поліція лісосмуга тіло жінка  
Матеріали по темі