Влада

Позачергова сесія Житомирської міської ради проходить без онлайн-трансляції

17 May 2021, 09:49

Позачергова сесія Житомирської міської ради, яка почала свою роботу 17 травня після 9:00, проходить без онлайн-трансляції.

В міській раді пояснили це технічними проблемами і пообіцяли викласти відеозапис засідання після його завершення.

Нагадаємо, мер Сергій Сухомлин 14 травня підписав розпорядження про скликання позачергової сесії задля розгляду чотирьох питань, три з яких – «земельні»: про надання дозволу громадянину на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (для будівництво будинку сімейного типу по пров.Шумський, 24); про розгляд клопотання юридичної особи стосовно затвердження технічної документації із землеустрою та надання права користування земельною ділянкою (1 га на проїзд Шпаковський, 14-а для МБФ «Місія в Україну»); про надання права користування земельною ділянкою (ДП «Фаворит ОТП» для будівництва соціального житла про пров.Червоний, 41-а).

В розпорядженні було зазначено, що сесія буде проведена «без допуску до сесійної зали сторонніх осіб, забезпечивши онлайн-трансляцію на YouTube-каналі Житомирської міської ради пленарного засідання».

Як повідомляв Житомир.info, на попередній сесії Житомирської міської ради, яка була скликана на 29 березня 2021 року заради одного питання, депутати затвердили технічну документацію із землеустрою по вул. Промисловій, 1/154 та надання цієї ділянки у 6,5 га у користування компанії «Ферпласт» (ТОВ «Житичі»).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія  
Матеріали по темі