Новини компаній

Універсальний, трендовий і зручний: його хочуть усі дівчата!

17 May 2021, 16:47

В інтернеті безліч порад для дівчат про те, які елементи гардероба варто вибирати для тієї чи іншої фігури. Однак, не всі ці поради стосуються великих, пухкеньких леді. Ми дамо вичерпну інформацію про те, який одяг для верхньої частини тіла слід вибирати в такому випадку, на які елементи звертати увагу і від чого краще відмовитися.

Загальні правила

Переважно жіночий одяг великих розмірів виготовляється за таким принципом, щоб кожна модниця могла знайти для себе те, що буде відповідати її смакам, інтересам і вподобанням. Саме тому дуже легко вибрати те, що подобається, але зовсім не личить жінці.

Поради для дівчат з особливою комплекцією:

  • Не варто вибирати занадто яскравий і строкатий одяг;
  • Не можна одягати одночасно все чорне (взуття, штани, верх, аксесуари);
  • Потрібно уникати занадто великих і дрібних малюнків;
  • Важливо відмовитися від одягу в обтягування з латексу і шкіри;
  • Краще не зловживати нереально величезними кофтами.

Ігноруючи ці поради, дівчата увиразнюють недоліки та виглядають не надто гарно.

Що ж потрібно надягати?

Варіантів відповідної заміни багато, в першу чергу знайти їх можна в стилістичних рішеннях, які дозволяють вибрати красиві, витончені і зручні жіночі костюми великих розмірів. Їх можна використовувати як для повсякденного носіння, так і для урочистих заходів, відпочинку.

Запам'ятайте, що верхня частина одягу приталеного крою відмінно поєднується з прямим фасоном нижньої частини. А одяг в стилі оверсайз і блузки вільного фасону підходять під завужені штани і спідниці.

Однак, цей варіант не підходить тим, хто не може похвалитися пропорційністю стегон і плечей (наприклад, у кого фігура "перевернутий трикутник").

У такому випадку рекомендується акцентувати увагу на декольте, збалансувати образ за допомогою спідниці або штанів прямого крою.

Верхня частина повинна досягати середини стегна або бути довшою. Фасони коротше роблять візуально даму більшою.

Які рукава допустимі

Здавалося б, що така дрібниця не може вплинути на сприйняття образу в цілому, проте саме тут нерідко криється помилка тих, хто купує жіночі костюми великих розмірів.

Жінкам з пишними формами категорично забороняється носити вбрання з об'ємними рукавами-ліхтариками, а також з воланами, рюшами, адже вони акцентують увагу на тому, що слід було б приховати. Саме тому рекомендується також відмовитися від одягу для верхньої частини тіла без рукавів або з тонкими лямками.

Ідеальною вважається довжина рукава 3/4 і більше. Фасон же повинен приховувати лінію рук і врівноважувати силует, наприклад, як рукав-кажан або прямий, без гумок і манжетів.

Джерело: virna.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі