Здоров'я

​Вперше у Житомирі відбудеться семінар на тему «Як уникнути травм при заняттях спортом»

18 May 2021, 09:38

Як часто, особливо після перших інтенсивних самостійних занять у спортзалі, виникає дискомфорт у спині чи окремих її ділянках? Травмування при будь-якому фізичному навантаженні уникнути просто неможливо. Адже навіть досвідчені та професійні спортсмени не застраховані від нещасних випадків або просто невдалих тренувань.

З цим часто стикаються вертебрологи та ортопеди медичного центру «Відновлення» під час реабілітації спортсменів різного рівня – як любителів, так і професіоналів зі стажем.

Саме тому, фахівці Центру проводять семінар «Партнерство заради здоров’я. Як уникнути травм при заняттях спортом» для тренерів, інструкторів, спортсменів, вчителів та викладачів фізичної культури та тих, хто активно займається різними видами спорту на любительському рівні.

Наше завдання - поділитися досвідом лікарів для запобігання травм при заняттях спортом. Адже «Відновлення» працює з причинами хвороб, а не їх симптомами.

На семінарі ви навчитеся підбирати нетравматичні вправи, вправи для травмованих клієнтів або спортсменів, запобігати травмуванню та значно покращити якість свого спортивного життя.

Отже, запрошуємо відвідати семінар 5 червня 2021, об 11.00 за адресою: м. Житомир, вул.. Михайлівська, 8/1 (ресторація «Дім Трибеля»).

Подробиці про програму заходу ви можете дізнатись тут https://vidnovlennya.center/partnerstvo-zaradi-zdorov-ya-yak-uniknuti-travm-pri-zanyattyah-sportom/ або за номером телефону 098 9681127.

Реєстрація на захід обов’язкова, кількість місць обмежена!

Реєстрація за посиланням або QR кодом https://inlnk.ru/WGvQw

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спорт семінар травми  
Матеріали по темі