Місто

Працівники «Кромберг енд Шуберт» долучилися до благодійного забігу «Біжу за життя»

18 May 2021, 10:24

У Житомирі відбувся благодійний забіг на підтримку дітей з комплексними порушеннями розвитку «Біжу за життя». До благодійної акції долучилися понад півтисячі житомирян, серед яких команди компаній та підприємств. Підтримати дітей прийшли й працівники заводу «Кромберг енд Шуберт».

Колектив постійно долучається до соціально активних проєктів. Крім цього, на заводі «Кромберг енд Шуберт» у Житомирі 212 людей з інвалідністю забезпечені офіційною роботою, повним соціальним пакетом та усіма необхідними умовами для комфортної роботи - розповідає технічний директор «Кромберг енд Шуберт Україна ЖУ» Оксана Ткачук.

«Якщо ми хочемо повірити в добро, потрібно творити добро і кожен починає з себе. Дуже важливо підтримувати людей і навіть невеликими кроками рухатися, добрими вчинками творити цей світ. Якщо кожен не почне з себе, тоді де нам шукати благодійників. Я сьогодні тут зі своєю сім'єю. Ми брали участь в 100 метрівці та 2 км», - технічний директор «Кромберг енд Шуберт Україна ЖУ» Оксана Ткачук.


Працівники запевняють, що раді підтримати таку ініціативу та представляти компанію.

«Особисто я дуже підтримую такі акції, дуже люблю благодійність. Впевнена, що для кожного спортсмена важлива перемога, але тут важлива - участь, в підтримку людей з необмеженими можливостями. Важливо, тому що на нашому підприємстві працюють такі люди і ми повинні їх підтримувати», - говорить працівниця «Кромберг енд Шуберт Україна ЖУ» Олена Гонгало.

«Чому би не підтримати, коли є фінансова можливість й фізична. Сьогодні вихідний, тому можливо це зробити. Взагалі всі мають підтримувати, тому що люди з інвалідністю потребують підтримку. Наше підприємство також підтримує, адже у нас також працює така категорія і вони працюють на рівних з нами», - працівниця «Кромберг енд Шуберт Україна ЖУ» Олена Лисайчук.

Організатори забігу розповіли, що головна ціль заходу - зібрати кошти під цілком конкретні потреби організацій, які займаються реабілітацією дітей з інвалідністю.

«Дистанції у нас три - це 100 метрів, 300 метрів та 2 км для дорослих. Серед учасників, які долають дистанції, будуть й діти з інвалідністю, це підопічні Центру реабілітації дітей з інвалідністю та благодійного фонду «Місія в Україну». Це забіг не на швидкість, а це забіг толерантності, поваги та підтримки цих дітей», - ділиться начальниця управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кромберг енд Шуберт завод забіг марафон  
Матеріали по темі