Влада

​ТОП-6 «улюблених» підприємців управління культури Житомирської міської ради: які послуги надають та скільки отримують

18 May 2021, 12:30

У лютому 2020 року на посаду начальника управління культури Житомирської міської ради прийшла Ілона Колодій. І в управління Житомирської міської ради відразу з’явилися нові «улюблені» підприємці, які почали активно брати участь у закупівлях. Укладати угоди управління культури Житомирської міської ради почало як зі досвідченими підприємцями, так і з новими, які до 2020 року участі в закупівлях не брали.

Житомир.info відібрав ТОП-6 підприємців, з якими управління культури Житомирської міської ради укладало у минулому та поточному році договори найчастіше та на найбільшу вартість.

Найбільшу кількість угод з початку 2020 року управління культури Житомирської міської ради уклало з ФОП Мальцевою Ольгою Юріївною - 41 угоду на суму 519,8 тис. грн. На ці кошти управління культури Житомирської міської ради замовило у ФОП Мальцевої елементи декору, відзнаки, друковану продукцію, наліпки, банери, фотозони та інше.

ФОП Мальцева Ольга Юріївна зареєстрована в Житомирі в грудні 2013 року. Основним видом діяльності підприємниці є рекламні агентства. Участь у закупівлях почала брати з 2017 року, перша закупівля управління культури Житомирської міської ради була в липні 2020 року.

З ФОП Крушевським Андрієм Володимировичем управління культури уклало 26 угод на 158,4 тис. грн. На ці кошти управління Житомирської міської ради замовило у підприємця канцтовари, екосумки, чашки, ручки, блокноти, іграшки, статуетки та інше.

ФОП Крушевський Андрій Володимирович зареєстрований в Житомирі в серпні 2015 року. Основним видом діяльності підприємства є неспеціалізована оптова торгівля. Участь у закупівлях почав брати з липня 2016 року і перша закупівля була управління культури Житомирської міської ради.

З ФОП Леліченко Любов Костянтинівною управління культури уклало 24 договори на 234,1 тис. грн. За ці кошти підприємниця надавала управлінню дизайнерські послуги та послуги фотозйомки.

ФОП Леліченко Любов Костянтинівна зареєстрована в Житомирі в травні 2008 року. Спеціалізуються підприємниця на інших видах роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах. Участь у закупівлях почала брати з серпня 2020 року.: з 29 закупівель 26 - управління культури Житомирської міської ради.

З ФОП Титарчуком Олександром Володимировичем управління культури Житомирської міської ради уклало 19 угод на 113,8 тис. грн на послуги з виготовлення відеороликів, послуги фотографа, футболки, кепки та інше.

ФОП Титарчук Олександр Володимирович зареєстрований в Житомирі в грудні 2018 року. Основним видом діяльності підприємця є діяльність у сфері фотографії. Брати участь у закупівлях почав в червні 2020 році, з 24 закупівель 21 - управління культури Житомирської міської ради.

З ФОП Порохнюк Ларисою Миколаївною управління культури уклало 15 угод на придбання квіткової продукції на загальну суму 250,4 тис. грн.

ФОП Порохнюк Лариса Миколаївна зареєстрована в Житомирі в листопаді 2003 року. Основним видом діяльності є роздрібна торгівля з лотків і на ринках іншими товарами. Брати участь у закупівлях почала з вересня 2016 року, перша закупівля управління культури Житомирської міської ради була в лютому 2017 року.

Ще одним «улюбленцем» управління культури є Анатолій Іванович Галицький, який брати участь у закупівлях почав з травня 2020 року і всі договори укладає лише з управлінням культури Житомирської міської ради. За цей період з фірмою підписали 14 угод на 382,6 тис. грн. Підприємець надає свої послуги зі створення відеороликів, організовував новорічні та різдвяні свята та інше.

ФОП Галицький Анатолій Іванович зареєстрований в Житомирі в березні 1995 року. Основним видом діяльності підприємця є технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів. Участь у закупівлях почав брати з травня 2020 року, всі 14 закупівель - управління культури Житомирської міської ради.

Нагадаємо, управління культури Житомирської міської ради заплатило за декоративні яйця, якими в 2021 році до Великодня прикрасили пішохідну Михайлівську, майже 50 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, з 5 лютого 2020 року на посаду начальника управління культури Житомирської міської ради призначена Ілона Колодій. В програмі «Діалоги» 17 лютого вона розповідала про рік на посаді, роботу в умовах карантину та про культурні заходи, які чекають на житомирян у 2021 році.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер закупівля ФОП підрядник управління культури  
Матеріали по темі