Новини компаній

Як рідше чистити басейн не на шкоду якості води?

18 May 2021, 15:14


Штучні водойми користуються величезною популярністю як серед власників приватних будинків, заміських вілл і великих апартаментів, так і серед власників спортивно-оздоровчих і СПА-центрів. Установка басейну будь-якого розміру і типу передбачає необхідність регулярного обслуговування і чищення води. Дамо кілька порад тим, хто не хоче витрачати багато сил на часту чистку води в басейні.

Правильний вибір фільтрів

За чистоту води в басейнах відповідає, перш за все, спеціальне фільтраційним устаткуванням, яке покликане видаляти дрібне сміття та інші забруднення. Практика показує, що для досягнення найкращого ефекту варто купувати і встановлювати тільки професійне обладнання для фільтрації води в басейнах, особливо, якщо мова йде про водоймах відкритого типу. Фахівці не рекомендують економити на придбанні обладнання, вибираючи дешеві моделі фільтраційних установок, здатні видаляти з води тільки найбільший сміття. Тільки професійні фільтри для басейнів з багаторівневою системою механічного очищення, включаючи найтоншу, що видаляють дрібні зважені речовини з води, здатні забезпечити гарну якість води в басейні надовго. Відмінною підмогою в догляді за водоймою виступають і коагулянты для бассейнов, здатні очищати воду до ідеального стану, пов'язуючи між собою навіть найдрібніші частинки і видаляючи їх з води без сліду.

Якісна хімія для басейну

Найкращого ефекту дозволяє домогтися поєднання механічної і хімічної очистки води в рамках одного циклу обслуговування басейну. При цьому не менш важливо правильно підбирати хімію для штучного водоймища, ніж фільтраційним устаткуванням. Слід довіряти тільки продукції відомих брендів, які добре зарекомендували себе на світовому і вітчизняному ринку. Однією з найбільш трастових марок в сегменті обслуговування басейнів відкритого та закритого типу на сьогодні є Aquadoctor. Хімія для басейнів цього популярного закордонних виробників відрізняється невисокою ціною, але при цьому ефективно справляється з поставленими перед нею завданнями. Серед асортименту продукції виробника є коагулянти, засоби для нормалізації рівня кислотності і жорсткості води, хімія для чистки чаш басейнів та багато іншого. Ознайомитися з різновидами перевірених часом засобів для догляду за басейнами популярної марки Aquadoctor можна на сайті aquadoctor.com.ua.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: басейн чищення басейну  
Матеріали по темі