Події

​Занесло на повороті: водій буса та 5 пасажирів з Житомирської області потрапили в ДТП на Тернопільщині

18 May 2021, 17:49

На Тернопільщині сталася дорожньо-транспортна пригода: мікроавтобус Volkswagen T4 з жителями Житомирської області з'їхав у кюветі перекинувся.

Про це 17 травня повідомила пресслужба ГУНП в Тернопільській області.

«Перевищення швидкості на повороті - попередня причина дорожньо-транспортної пригоди на Тернопільщині. 16 травня на дорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, неподалік села Колодне Тернопільського району, водій мікроавтобуса Volkswagen T4 з'їхав із дороги в кювет та перекинувся», - йдеться у повідомленні.

На момент аварії в транспортному засобі, крім водія, перебувало п'ятеро пасажирів. Усі - уродженці Житомирської області. У двох потерпілих медики констатували тілесні ушкодження середньої тяжкості. Водія та інших пасажирів після надання меддопомоги відпустили за місцем проживання.

Як повідомляв Житомир.info, близько 16.00 17 травня на трасі Житомир-Київ поблизу Кмитова сталося загоряння колеса вантажівки, через що довелось на деякий час частково обмежити рух в напрямку Києва. Після пожежі автомобіль залишився стояти на місці події. А на світанку наступного дня у припарковану фуру в’їхала інша вантажівка, яка після зіткнення злетіла в кювет і перекинулась.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП мікроавтобус бус Тернопіль  
Матеріали по темі