Події

​На ринку в Житомирі продавець мобільного телефону передумав і, погрожуючи ножем, забрав у покупця гроші і гаджет

21 May 2021, 10:03

У Житомирі поліцейські встановили причетність 23-річного чоловіка до розбою: на ринку, погрожуючи ножем, відібрав мобільний телефон, який щойно продав.

Про це 21 травня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«У вчиненні тяжкого злочину оперативники поліції обґрунтовано підозрюють 23-річного жителя обласного центру. Подія трапилася на території одного з житомирських ринків. Чоловік, погрожуючи предметом, схожим на ніж, відібрав мобільний телефон у 30-річного містянина. У рамках кримінального провадження поліцейські перевіряють чоловіка на причетність до інших злодіянь», - йдеться у повідомленні.

Днями до Житомирського районного управління поліції за допомогою звернувся 30-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що прийшов на один із ринків обласного центру на домовлену через інтернет-оголошення зустріч із продавцем мобільного телефону. Після короткого спілкування він перерахував останньому гроші на картку, проте той раптом змінив свої наміри і почав вимагати товар назад. Потім із погрозами застосування ножа відібрав у потерпілого щойно проданий мобільник і втік.

Оперативники Житомира переглянули записи камер відеоспостереження та провели інші слідчо-розшукові заходи, у результаті яких встановили особу нападника. Ним виявився 23-річний місцевий житель. За вчинення майнових злочинів він уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

За деякий час правоохоронці з’ясували місцезнаходження чоловіка в одному з готельних комплексів Житомира і доставили до райуправління поліції.

«Досудове розслідування триває за ст. 187 (Розбій) КК України. Поліцейські мають обґрунтовані підозри щодо причетності чоловіка до інших злодіянь у Житомирі. Нагадаємо, що за чинним законодавством за розбій передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 20 лютого 2021 на Гоголівській у Житомирі зловили грабіжника, який відібрав у перехожого телефон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розбій мобільний крадіжка ринок  
Матеріали по темі