Місто

​Львівська компанія за 1,1 млн грн нанесе дорожню розмітку в Житомирі

25 May 2021, 15:54

КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради 24 травня уклало угоду з ТОВ «Трафік Менеджмент Груп» на послуги з нанесення дорожньої розмітки фарбою в місті Житомирі вартістю 1 млн 148,9 тис. грн.

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

У технічному завданні вказано, що переможець торгів має до 31 грудня 2021 року, розмітити покриття автомобільної дороги вручну перед нанесенням ліній горизонтальної дорожньої розмітки, влаштувати горизонтальну дорожню розмітку різної ширини білою, червоною та жовтою фарбами по трафарету маркірувальною машиною.

Джерело фінансування - місцевий бюджет.

Очікувана вартість закупівлі - 1,3 млн грн. Свої пропозиції на участь у тендері, окрім переможця ТОВ «Трафік Менеджмент Груп» подало ще три фірми: ТОВ «Дор Вектор», ТОВ «Горизонталь-77» та ТОВ «БПГ».

Спочатку пропозицію ТОВ «Трафік Менеджмент Груп» відхилили через відсутність у пропозиції копії аналогічного договору, що підтверджував би факт виконання аналогічного договору, а переможцем торгів визнали ТОВ «Дор Вектор». 19 квітня ТОВ «Трафік Менеджмент Груп» подало скаргу до АМКУ про порушення законодавства у сфері публічних закупівель та просило скасувати рішення про відхилення своєї тендерної пропозиції. 30 квітня АМКУ задовільнив скаргу ТОВ «Трафік Менеджмент Груп».

24 травня КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради уклало угоду з ТОВ «Трафік Менеджмент Груп».

ТОВ «Трафік Менеджмент Груп» засноване у 2015 році у Львові. Спеціалізується фірма на будівництві доріг та автострад, статутний капітал - 654 тис. грн. Власниками фірми є Остап Буденкевич та Евеліна Кульчинська.

Нагадаємо, восени 2020 року компанія зі Львова виграла тендер на нанесення дорожньої розмітки у Житомирі за 1 млн грн. Перелік вулиць дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2020 чернігівська фірма ТОВ «Транс Лайн Груп» виграла тендер на нанесення у Житомирі дорожньої розмітки фарбою. Вартість договору становила майже 1 млн грн. Перелік вулиць, де мала з’явитися нова розмітка, тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розмітка нанесення розмітки дорога закупівля  
Матеріали по темі