Новини компаній

​ DJI FPV Combо: свіжий персонаж світу квадрокоптерів з'явився на українському ринку

25 May 2021, 17:13

Фахівці розповіли про недавню розробку флагмана індустрії, компанії DJI.

Квадрокоптер — це безпілотний літальний апарат (дрон) з чотирма гвинтами. Такі апарати можуть виконувати різні функції, але головною серед них є зйомка та спостереження з висоти.

Як зрозуміти назву?

FPV або First Person View в перекладі означає «Погляд своїми очима». При польоті такі пристрої транслюють картинку високої якості. Вони призначені для зйомок і гонок, які називаються дрон-рейсингом.

Отримане камерою зображення передається на пульт управління, де є дисплей, або на дисплей віртуальних окулярів, що дозволяє бачити оточення дрона на великій відстані.

Дизайн квадрокоптера

Модель отримала конструкцію, стійку до вітру, з тривалим періодом роботи. Квадрокоптер міцний, легкий, не вимагає доопрацювання користувачем.

Як матеріал корпусу використана пластмаса високої міцності. Камера дрона розташована спереду. Всі елементи конструкції можна демонтувати. Елементи корпусу і нижні поверхні несуть світлодіодні індикатори.

Габарити:

  • 178 × 232 × 127 мм без гвинтів;
  • 255 × 312 × 127 мм з гвинтами;
  • діагональ: 245 мм;
  • вага: 795 г.

Система управління

Квадрокоптери такого типу управляються спеціальним пультом з дисплеєм або за допомогою FPV-окулярів. Контролер дрона схожий на ігрову консоль зі стиками і кнопками. Віртуальні окуляри дозволяють домогтися відчуття реального польоту.

Ширококутова камера зі 150° огляду і частотою 120 кадрів/сек створюють реалістичне відчуття польоту і детальну картинку при крутих кутових маневрах.

Передбачено кілька режимів управління дроном:

  • N — класичний режим управління дроном з автоматичним розпізнаванням перешкод.
  • S — квадрокоптером керують вручну для створення ефектного відеоряду.
  • M — параметри процесу можна налаштувати самостійно.

Фахівці відзначають керованість гаджета і високу якість зйомки. Пристрій підтримує всі навігаційні системи та функцію повернення в точку зльоту.

Чому купити квадрокоптер в інтернет-магазині вигідно і просто?

Головні переваги інтернет-магазинів: широкий асортимент при порівняно низьких цінах, гарантована якість товарів, можливість придбати додаткові аксесуари, діють розпродажі, знижки та надається гарантія. Товар швидко доставляється поштою, можна отримати його в пунктах видачі або магазинах, розташованих у всіх великих містах країни.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі