Влада

На черговій сесії Житомирської облради «в режимі обмеженого доступу» розглянуть більше 120 питань

26 May 2021, 10:12

На четвертій сесії Житомирської обласної ради восьмого скликання планують розглянути 122 питання порядку денного.

Про це 26 травня повідомила пресслужба облради.

«Засідання сесії транслюватиметься наживо на YouTube-каналі Житомирської обласної ради. Посилання на онлайн-трансляцію буде розміщено на Facebook сторінці та на сайті обласної ради», - йдеться у повідомленні.

З переліком питань, що будуть розглядатися, можна ознайомитись тут

Раніше пресслужба облради повідомляла, що 4-та сесія обласної ради восьмого скликання відбудеться у режимі обмеженого доступу, через наявні карантинні обмеження, для журналістів буде проведена акредитація.

Таку пропозицію підтримала президія облради 24 травня. На засіданні 4-ї сесії обласної ради, окрім безпосередньо депутатів обласної ради, будуть присутні виключно керівництво облдержадміністрації, очільники окремих структурних підрозділів ОДА та керівники комунальних закладів і установ, питання яких внесені на розгляд депутатського корпусу.

«Сподіваємось, що всі з розумінням поставляться до такого обмеження, це спрямовано передусім на запобігання поширення коронавірусної інфекції та захисту здоров’я усіх», - зазначив голова обласної ради Володимир Федоренко.

Нагадаємо, чергова сесії Житомирської обласної ради відбудеться 27 травня, початок роботи о 10:00.

Як повідомляв Житомир.info, депутати Житомирської облради планували зібратися на сесію 11 березня 2021 року, проте через запровадження червоної зони в Житомирській області проведення сесії облради відтермінували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада сесія  
Матеріали по темі