Новини компаній

​ Весело проводимо дозвілля вдома з друзями

26 May 2021, 14:18

Всупереч тому, що будинок – це ваша фортеця і місце для спокійного і відокремленого відпочинку від зовнішньої метушні, іноді так хочеться чогось нового, неординарного і незвичайного. І для цього не обов'язково придумувати щось грандіозне: достатньо створити атмосферу затишку, тепла і комфорту, приготувати улюблені закуски і напої, дістати з полиці і заправити ароматний кальян, придбати який можна в магазині Aroma Dum за найоптимальнішими цінами. Можете не сумніватися – таке проведення часу принесе набагато більше задоволення, ніж галасливі вечірки у великих і малознайомих компаніях.

Чим можна розважити себе і друзів в межах квартири?

Весело проводити час можна не тільки за межами власного будинку. Для цього достатньо включити фантазію, покликати друзів і організувати щось по-справжньому захоплююче і незабутнє. Відштовхуйтеся від інтересів і переваг ваших друзів: може, вам буде цікаво зіграти всім разом в настільну гру або влаштувати караоке-змагання?

Є ще кілька варіантів приємного дозвілля з компанією близьких людей:

1. Затишний домашній кінозал. Виберіть жанр, який влаштує кожного з друзів, приготуйте снеки і напої з запасом, розкидайте на підлозі багато м'яких подушок, ковдр і пледів. Залиште в кімнаті приглушене світло, підключіть до екрану колонки і насолоджуйтеся атмосферним кінопереглядом в хорошій компанії;

2. Старі ігри. Наші бабусі і дідусі знали толк в розвагах, так чому не наслідувати їх приклад і провести вечір за грою в крокодила, буриме, морський бій, балду або міста? Все, що вам знадобиться для будь-якого з цих розваг-папір, ручки і хороша компанія;

3. Щирі розмови. Часом дуже хочеться виговоритися і поділитися своїми внутрішніми переживаннями, але не виходить знайти вихід для своїх емоцій. Створіть затишну атмосферу, приглушіть світло та задавайте один одному по черзі питання про важливі життєві аспекти. Такий спосіб допоможе не тільки зняти зайву емоційну напругу, але й дізнатися багато нового про тих, кого, здавалося б, знаєш не перший рік.

Якщо хочеться драйву – дай волю емоціям

Якщо спокійний відпочинок в затишній атмосфері не для вас – є безліч інших способів весело провести час, не покидаючи межі квартири. Кулінарні або музичні батли, конкурси, караоке, відеоігри – всі ці розваги здатні урізноманітнити ваше дозвілля і підняти настрій кожному члену компанії. При виборі спільного дозвілля запитайте, чого хочуть ваші друзі від майбутнього вечора: спільними зусиллями ви зможете створити особливу атмосферу і зробити відпочинок ще цікавішим.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі