Новини компаній

Міжкімнатні подвійні двері – оригінальні інтер’єрні рішення

26 May 2021, 15:35

Багато хто із власного ж досвіду знає, що інтер’єр має чудову властивість творити справжню магію із настроєм. Варто лише зробити перший крок до розкішно вбраного приміщення, як повсякденні турботи вмить лишаються далеко позаду, а перед очима ніби розгортається зовсім інший, ще досі незвіданий простір. Цей приголомшливий ефект буде значно сильнішим, якщо вхід у цю нову реальність прикрашатимуть ефектні двері.

Двері міжкімнатні подвійні

Двері міжкімнатні подвійні – без перебільшення просто фантастична знахідка для тих, хто віддає перевагу просторим оселям. Залежно від призначення та місця установки двері із двома стулками здатні докорінно змінити антураж помешкання, а інколи навіть вдосконалити його технічне планування.

Різновиди подвійних дверей

Отже, так само як і одностулкові, двопільні двері можуть бути розпашними та розсувними.

Розпашні відкриваються в один бік, проте на практиці одну зі стулок часто фіксують у зачиненому стані для збереження тепла та поліпшення звукоізоляції.

В свою чергу розсувні подвійні двері можуть бути додатково оснащені синхронізатором – механізмом, що дозволяє відкривати другу стулку одночасно з легким дотиком до першої. Все частіше зустрічаються міжкімнатні системи-купе, в яких рухомою є лише одна стулка.

Крім того, двері обох типів відкривання можуть бути установлені методом прихованого монтажу або бути частково чи повністю заскленими.

Безліч сучасних варіацій із дерева відповідно до типу конструкції можна почерпнути тут – https://terminus.ua/catalog/doors/ – на сайті провідного виробника міжкімнатних дверей ”Термінус”.

Переваги подвійних дверей

Отже, за умови якщо стулки розташовані в одну лінію, подвійні міжкімнатні двері вирішують наступні питання:

  • візуально розсовують межі простору;
  • полегшують транспортування габаритних меблів;
  • можуть вільно пропускати дві-три людини одночасно;
  • надають інтер’єру виключної розкоші та респектабельності;
  • дозволяють відтворити омріяний дизайн, наприклад, змонтувати арку;
  • здатні витримувати тривалу експлуатацію за рахунок того, що навантаження на петлі розподіляється на два комплекти дверних петель.

Недоліки подвійних дверей

Складнощі з такими моделями міжкімнатних дверей можуть полягати у наступному:

· знадобиться розширювати дверний отвір;

· доведеться розраховувати на більш суттєві матеріальні й часові затрати.

Як обрати

Чомусь подвійні двері природніше уявляти в розкішних та просторих лаштунках. Та насправді ж вони цілком гармонійно вписуються у невеликі помешкання та при цьому мають здатність чудово доповнювати майже будь-який стиль інтер’єру. Однак досить клопіткою справою на невеликій площі може стати розширення дверного отвору. Тому радимо завбачливо замовити виклик профільного фахівця на випадок, якщо матеріал стін виявиться занадто міцним.

Здійснюючи пошук подвійних дверей у свою оселю або офіс, слід брати до уваги наступні критерії:

  • розмір дверної коробки;
  • товщина та забарвлення дверних полотен;
  • якість декору та фурнітури;
  • матеріал внутрішнього наповнення.

Довіряйте свої турботи професіоналам своєї справи, які чекають на вас у фірмових салонах виробника міжкімнатних дверей ”TERMINUS”. У випадку відсутності на складі потрібного зразка, є можливість виготовити його на замовлення у будь якому кольорі з каталогу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міжкімнатні двері двері  
Матеріали по темі