Місто

Де житомиряни відпочиватимуть цього літа. Опитування

26 May 2021, 18:07

Менше одного тижня залишилося до літа. А це означає, що зовсім скоро розпочнеться сезон відпусток, тому традиційно запитуємо у житомирян, де цього року відпочиватимуть та чи вже запланували поїздки.

«Думаю провести свою літню відпустку на робочому місці, адже через карантин довелося багатьом втратити роботу, зокрема, і мені. Саме тому доведеться зараз йти на роботу, працювати 24 на 7, щоб повернути усі кредити, які набрав під час карантину», - відповідає Богдан.


«Чесно, я люблю відпочинок на морі. Дуже б хотілося, але я зараз перебуваю у декреті, тому цим літом, мабуть, не пощастить. Мабуть, в Єгипет осінню чи зимою», - каже Альона.

«Думаю, що спочатку гори, а вже десь у серпні море в Україні», - говорить Тимофій.

«Відпустку ще не планували, але думаю закордон і одразу забирати сім'ю відпочивати закордоном. Якщо подивитися на наші ціни, які є в Україні й подивитися ті, що закордоном, то за ці самі ж кошти можна відпочити закордоном, а сервіс набагато кращий. Зараз їжджу в Чехію, там Прага, озеро, гори», - ділиться Віктор.

«Ще думаю, куди можна з'їздити саме на це літо, але з часом ми вирішимо. Я гадаю, що можна подорожувати як і Житомирщиною, так і Україною, так і їхати десь на захід на відпочинок. Як на мене, зараз дуже класний момент, щоб подорожувати Україною у зв'язку з тим, що важко виїхати закордон через ковід. Навіть тією ж Житомирщиною, наприклад, палац Терещенків, неймовірне місце для відпочинку», - розповідає Тарас.

«Поїдемо, звичайно. В Одесу планували, завжди їздимо в Одесу, дуже подобається місто. Головне, що море, сонце і гарний настрій», - зазначає Олена.

«Зручно в Одесу з Житомира, тому що ходить поїзд, квиточки взяв туди і назад», - додає Анатолій.

Як житомиряни планували відпочивати влітку 2020 року дивіться у сюжеті

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: літо відпочинок відпустка  
Матеріали по темі