Події

У Житомирській області розшукують 47-річну жінку: зникла тиждень тому

27 May 2021, 15:12

Бердичівська поліція розшукує безвісно зниклу 47-річну жительку села Бровки-Другі Усюкіну Наталію Степанівну, яка пішла з дому 20 травня.

Про це 27 травня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Правоохоронці встановлюють місцезнаходження Усюкіної Наталії Степанівни, жительки Андрушівської громади, 1973 року народження. Жінка проживала у с. Бровках-Других. 20 травня вона пішла з дому та до сьогодні її місцеперебування невідоме, мобільного телефону при собі не мала», - йдеться у повідомленні.

Прикмети жінки: на вигляд 50 років, середньої тілобудови, зріст 165 см, волосся русяве із сивиною.

Відомо, що жінка потребує лікарського нагляду за станом здоров’я.

Фото поліції

«Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Наталії Усюкіної, повідомте за телефоном «102» чи зверніться до найближчого відділку поліції», - йдеться у зверненні правоохоронців.

Нагадаємо, 26 травня 2021 поліція просила допомогти розшукати 42-річного жителя села Федорівка Новоград-Волинського району Віктора Пашковського.

Як повідомляв Житомир.info, 24 травня 2021 року пресслужба ГУНП у Житомирській області поінформувала про розшук 52-річної жительки села Романівка Новоград-Волинського району Ольги Данюк, яка зникла 24 березня 2021 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук пошук зникнення  
Матеріали по темі