Новини компаній

​Чи комфортно жити у передмісті Києва?

28 May 2021, 10:43

Інвестицій у нерухомість є одним з найнадійніших варіантів економічного вкладу. Постійне здорожчання квадратного метра чудова можливість зберегти та примножити свої заощадження.

Попит на житлову нерухомість в Ірпені залишається стабільно високим. Первинний ринок нерухомості стабільно розвивається, кожного року все більше людей хочуть придбати квартиру саме в затишному передмісті Києва, а також це хороша змогла вкласти кошти та заробити кругленьку суму. Згідно з нашими спостереженнями кожну 5 квартиру в Ірпені купують саме з метою інвестування.

Новобудови Ірпеня - це житлові комплекси в екологічно чистому передмісті Києва за доступними цінами в порівнянні зі столицею.

Житлові комплекси міста будуються переважно в нових районах міста з досить розвиненою інфраструктурою, поряд з ними розташовані все що дасть вам змогу відчувати жити в комфорті.

Всі нові будинки, які будуються мають досить привабливі та мають комфортні планування, котрі підійдуть будь-якій сім'ї, а також для здачі в оренду.

Квартири в новобудовах Ірпеня. Їх переваги та особливості.

Місто Ірпінь передмістя Києва, розташовано всього за 5 км від столиці. Житло саме тут є чудовою альтернативою столичному житлу.

Житло в Ірпені гідна альтернатива столичним будинкам, адже Ірпінь розташований всього в 5 км від столиці, а цінова політика значно нища.

Квартири в новобудовах Ірпеня

Купити квартиру в новобудові Ірпеня означає:

  • заощадити власні кошти. Якщо порівнювати цінову політику Києва та Ірпеня, то за 1к квартиру в Києві;
  • чисте повітря, спокійна обстановка та комфорт;
  • швидка транспортна доступність столиці. До столиці Ви легко можете доїхати за 15 хвилин (метро Академмістечко), до центру близько 40-50 хвилин.

Більшість житлових будинків Ірпеня розташовані в лісовій зоні та оточені з усіх сторін парками, скверами та зеленими насадженнями. Наприклад Синергія Сіті Ірпінь - курортне містечко! Тут є і водойми, річка Ірпінь, пляж. Та має досить розвинуту інфраструктуру, яка відповідає високому рівню сучасного міста.

БГ Синергія на ринку нерухомості вже понад 10 років, за період свого існування БГ Синергія ввела в експлуатацію 8 житлових комплексів та здала тисячі квадратних метрів.

Станом на 2021 рік в місті Ірпінь до продажу доступні близько 111 новобудов від забудовників.

В Київській області для себе Ви можете брати квартиру від 274 тис.грн

Найдорожчі апартаменти від 1,95 млн грн.

Будівельна група Синергія пропонує квартири площею від 36,62 м2 до 142 м2.

Ціна найдешевшої квартири 747 тис. грн.

За найдорожчу квартиру площею 141,6 м2 Ви віддасте близько 2,5 млн грн

Сьогодні БГ Синергія будує нові житлові комплекси, що робить її одним з найбільших забудовником міста та дарує можливість кожному стати щасливим власником новеньких квадратних метрів.

Чекаємо Вас у наших Центрах продажу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ірпінь житловий комплекс  
Матеріали по темі