Місто

​Патрульна поліція анонсувала повернення велопатруля на вулиці Житомира і пояснила, чому його не було два роки

28 May 2021, 15:25

З 29 травня на вулиці Житомира повертається велопатруль. Востаннє поліцейські на велосипедах патрулювали місто у 2018 році.

Повернення велопатруля анонсували в телеграм-каналі «Патрульна поліція Житомирської області».

«Вже завтра в Житомирі відбудеться Велодень 2021. Ми не тільки будемо забезпечувати охорону громадського порядку, але й станемо частиною велоспільноти, адже саме завтра на вулиці нашого міста повертається велопатруль. Зустрінемось 29 травня о 10-й годині на площі Соборній», – йдеться у повідомленні.

У коментарі Житомир.info пресофіцер патрульної поліції Ігор Іванюк розповів, що два роки патруль не працював, бо не вистачало поліцейських.

«Не вистачало особового складу для того, щоб забезпечити вело патруль, а наразі така змога є тому керівництвом було прийняте рішення, аби запустити велопратруль, щоб здійснювати контроль за дотриманням громадського порядку та безпеки в паркових зонах та в центрі міста. Весь цей час велосипеди зберігались в управлінні патрульної поліції, їх підготували до сезону», – зазначив Ігор Іванюк.

Нагадаємо, у Житомирі вперше велопатруль запрацював 5 серпня 2017 року, працювали три пари велопатрулів: у гідропарку, парку Гагаріна та районі Михайлівська - Житній ринок.

Де їздили і що робили житомирські велопатрулі можна переглянути тут

Як повідомляв Житомир.info, 27 квітня 2018 року, на житомирські вулиці після зимової перерви повернувся велопатруль.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: велопатруль поліція патрульні повернення  
Матеріали по темі