Події

​У Житомирській області зіткнулись два ВАЗи: травми отримали водії та 7-річний хлопчик

31 May 2021, 11:54

Між селами Старі Вороб’ї та Студень (колишній Малинський район) 29 травня зіткнулись два ВАЗи. У результаті зіткнення травми отримали двоє дорослих та дитина. Триває з’ясування всіх обставин.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, 29 травня близько 19:00 на заокругленій ділянці дороги зіштовхнулися ВАЗ-21013 під керуванням 31-річного жителя Малинщини та ВАЗ-21063, за кермом якого перебував 18-річний місцевий житель. У результаті ДТП травми отримали водій автомобіля ВАЗ-21013 та його 7-річний син, а також керманич другого транспортного засобу. Старшого з чоловіків ушпиталили, хлопчику та другому водієві було надано медичну допомогу без госпіталізації», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські вилучили транспортні засоби та розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, на трасі у Житомирській області Ford виїхав на зустрічну смугу руху та врізався у Volkswagen: троє людей травмовані, серед них – 6-місячний хлопчик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП ВАЗ поліція дитина травма  
Матеріали по темі