Економіка

Літній пасажирський бум на залізниці під загрозою?

6 June 2008, 14:29
Житомиряни тепер їздитимуть за новими цінами. Як повідомила заступник начальника станції «Житомир» Софія Максимчук, на залізничному вокзалі  з цього тижня підвищили тарифи на 5% на пасажирські перевезення залізничним транспортом. Вона також переконана, що новий стрибок цін, аж ніяк не призведе до зменшення пасажиро-потоку.
А от потенційні подорожувальники зовсім іншої думки. 19- річна житомирянку  Олександру Трукову обурює не тільки чергове підвищення вартості квитків, а й  поганий сервіс у потягах.
«За що ми повинні платити більше? У тих вагонах страшенний сморід і взагалі не приємно їхати. Я навчаюся у Харкові і часто змушена користуватися послугами  житомирської залізниці, однак, гадаю, що скоро доведеться відмовлятися від таких послуг взаналі», - говорить Олександра.
Окрім того, на залізничній станції «Житомир» до кінця року планують збільшити на 15% вартість перевезень пасажирів та багажу на внутрішньому сполученні. Чи стане це критичною точкою, яка може спровокувати масову відмову житомирян від послуг залізниці, покаже час.
Софія Демчук, газета "НОВОСТИ ПО-ЖИТОМИРСКИ", №6 від 5 червня 2008 року.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі